coverphoto
Neaktivní

lena.k

Lenka  /  43 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Kromě zařizování bytu a amatérského navrhování interiérů mě baví i vaření; některé recepty i povídání o našem prvním bytě na mém blogu http://lenaknyb.blogspot.com/.
zaregistrovala se 30. čvc 2006
bydlí v městě Ostrava
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
246 příspěvků ve fotoblozích
96 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (33)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Na podzim 2007 jsme koupili byt, víceméně po celkové rekonstrukci (bývalý majitel si ji dělal sám, takže je to místy znát). Dodělávali jsme stupačky a část obkladů v koupelně, dávali jsme nové dveře a kuchyň.
V unoru 2013 jsme byt prodali a docasne, nez dostavime dum,...

Me uz z tech podlah fakt klepne. Puvodne jsem mela vybranou Exponu Domestic, odstin Bleached Ash, jenze jsem na Exponu cetla vice kritiky, nez chvaly, takze jsme se rozhodli zmenit znacku. Ted jsem narazila na Gerflor, odstin Medium Oak. Ten se mi libi, i kdyz puvodne jsme chteli neco svetlejsiho, do sedobezova. Jenze mame postel v barve klasickeho dubu a to se bojim, ze se k sobe nebude moc hodit, protoze jsou si ty barvy...

2 fotky
  • tulikaJé a proč je ta expona špatná? My jí máme (i stejný odstín) a po roce užívání nevidím problém...
    • lena.k
      AUTOR
      @tulika  cetla jsem dost stiznosti jednak na pevnost - spadl nuz a dira, ryhy pri relativne beznem provozu a pry rozjizdeni pri pouziti na podlahovce. I ve studiu nam ji nedoporucovali, ackoliv neni levna.
      • lena.k
        AUTOR
        @tulika  a ty mas primo odstin Bleached Ash? koukala jsem do alba a barevne je to presne to, co hledam.
        • monny3Exponu máme v kuchyni, dekor betonu/kamene s hladkým povrchem a lehce se poškrábe. V předsíni máme project woods v dekoru světlého "poškrábaného" dřeva se strukturou (není na omak hladký) a s tím jsem moc spokojená, foto tady: http://www.modrastrecha.cz/blog/monny3/album/prubeh-rekonstrukce-naseho-31-krok-za-k-mz6p2l/19957065/
          • tulika@lena.k  Aha...na podlahovce jí nemáme, tak to nevím...ale rozflákala jsem na ní už 3 skleničky a ani rýha 🙂 Ale uvidíme časem...A jiné firmy šedobéžovou nedělají?
            • tulika@lena.k  Ano, přesně ten.
              • tulikaJé, ta podlaha, co má @monny3  vypadá taky moc hezky! Možná u té expony záleží i na tom povrchu- my jí nemáme úplně hladkou- je taky strukturovaná.
                • slunickomilKamarádka má taky exponu (conceptline), je to lepený vinyl - podlaha je nádherná a ani po dvou letech na ni nepozoruji žádné nehody. Mají malé děcko, položený jeden dekor ve všech místnostech, takže to vypadá nádherně, nikde žádné přechody, prostě parádní. Když jsem tu podlahu viděla prvně, myslela jsem, že mají pravou dřevěnou, jak je krásná. Odstín nějaký dub, přesně to nevím. Také je lehce strukturovaná.