coverphoto
Neaktivní

lena_86

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. zář 2011
Aktivita
24 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Zrovna se chystané na nákup led panelů a různých ledek do domu a pořad se nemůžu rozhodnout zda vzít teplou bílou 3 000 kelvinů nebo neutrální bílou 4 000 kelvinů 😞 Co jste brali? A kombinovali jste různé teploty světla v domě? Nebo jste to neřešili.Díky za rady 🙂 Jsem z toho PAF 🙂

  • antoinetLed panely máme teplá bílá, je to světlé, jasné, jsme spokojení a víc jasu bych nechtěla. Je vhodné to kombinovat s teplejší barvou na menších plochách - lampička, lustr nad stolem apod. pro útulnou atmosféru.
    • infaryMáme většinu neutrální bílou a super. Je to příjemné. Jen pár lampiček a světlo nad stolem je teplá bílá.
      • ajka85ono asi i záleží jak máte laděný interiér...já se třeba studené bílé vyhýbám, jelikož si jí u nás nedovedu moc představit a ani se mi nelíbí...
        • makymjJsou 3 typy - tepla, denni a studena. My mame vsechny led panely a led pasky denni bila, a jsme moc spokojeni, ledove modre to urcite nepusobi, to az tech 8000 K. Vsechno jsme navic udelali jako stmivatelne, takze neni problem jasu ubrat. Pokud rozsvitime uplne, je to opravdu jako denni svetlo. Casto pracujeme v noci a u teple bile bych usnula a studenou bilou doma nechci. Dekoracni svetla a svetla na atmosferu - lampicky u postele, lampy u schodiste, ruzna nastenna svetla atd. bereme uz ale teplou bilou.
          • petelinaMám tepou 2700k ledky svítí úžasně-není to žlutá,jak všichni myslí, je oku moc příjemná, nic víc jasnějšího bych nesnesla, bolí mne z toho oči i hlava.
            • jimika2700k je nejlepší, je to docela přirozené světlo na večer, popř. 3000k. 4000k nebrat, budou tě bolet oči a přijdou problémy se spaním.
              • lena.kMáme skoro všude denní bílou, je mi to nejpříjemnější.
                • kamusek3000K už je taky studenější bílá, teplá bílá je 2700K...Mě se třeba líbí více těch 3000K příjde mi to takové čistší, jasnější. Místnost je více prosvětlená...4000K už je moc, ale to mám doma třeba v koupelně, u zrcadla, kde se i líčím a tam mi to vyhovuje...
                  • infary3000K není studenější, ale ta neutrální - denní bílá. My je máme nějak v rozmezí 3000 - 4000 K a v pohodě, je to příjemné, ne žluté. V lampičkách máme tu teplou. Studenou bych také nedávala, je to neútulné.