coverphoto
Neaktivní

lenka.han82

Lenka Jáchymová  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 31. srp 2009
bydlí v městě Jindřichův Hradec
Info o bydlení
Stav   Přestavuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
21 příspěvků ve fotoblozích
138 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Kupujeme zděný byt 3+1 v původním stavu, který si předěláme a zařídíme podle svých představ. Už se na to moc těšíme, ale bude nás to stát asi dost nervů.
- 24.10.2012 17:45 prohlídka bytu (Amazing reality, p. Brom)
- ještě tentýž den rozhodnuto o koupi - moc...

Co je lepsi? Mit v pradelne / technicke mistnosti pracku a susicku nad sebou? Nebo vedle sebe? Je lepsi mit nad nimi ulozny prostor nebo vedle ve skrince od shora dolu? Pracku a susicku budu mit v malinke mistnosti, max 1,5m na 2m a rada bych tam mela i zehlici prkno, mop, vysavac apod 🤷‍♀️😆 Tyhle fotky mam z Pinterestu.

2 fotky

Milí zahrádkáři 😃 Naše zahrada dostala dost zabrat - rekonstruujeme dům, takže zahrada je zatím takřka nulová. U branky mi asi roste planá růže. Ráda bych tam pak měla ten kovový oblouk, kde by mi kvetly růžičky 🌹 Teď tam ale nic nekvete. Když ji na podzim ostříhám, je šance, že příští rok pokvete nebo je to marné a mám ji vykopat?

Kdo máte betonove schody, jde primo na beton polozit koberec? Tchan tvrdi, ze mezi beton a koberec musime dat lino, jinak se beton bude drolit. Prijde mi ale skoda dat tam lino, kdyz nebude vubec videt 🤷‍♀️ Neda se to resit nejakym "podkladem" nebo izolaci? Jedna se o rekonstrukci domu z roku 1970. Drevene naslapy jsou kluzke a nechceme, aby se na tom deti prizabily 🙈

Ahoj vsichni, hledala jsem a nenasla... Rekonstruujeme dum ze 70.let. Topenar nam nabizi cenovou kalkulaci a chce zapresovane trubky medene zazdit, aby byly videt jen radiatory. Tchan i muj otec (65-70 let) tvrdi, ze je to blbost, ze by meli strach to davat do zdi. Na druhou stranu topenar (45let) tvrdi, ze uz se to jinak nedela a ze to postaru delat ani nechce... Tak nevime. Jak to mate vy? Kde je "pravda"?

Zdravim, prosim, muzete mrknout na rozpocet strechy, jestli jsou ceny adekvatni? Jedna se o rekonstrukci domu ze 70.let. Tasky jsme si vybrali, s cenou 145.000 za tasky asi souhlasime, ale prijde nam docela dost vysoka celkova nabidka prace a material. Celkove za strechu s 2 stresnima oknama je nabidka za cca 420tisic. Muzete na to,prosim, mrknout nekdo, kdo ma zkusenosti s rekonstrukci strechy? Dekuji!

4 fotky