coverphoto
Neaktivní

lenka.han82

Lenka Jáchymová  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 31. srp 2009
bydlí v městě Jindřichův Hradec
Info o bydlení
Stav   Přestavuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
21 příspěvků ve fotoblozích
138 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Kupujeme zděný byt 3+1 v původním stavu, který si předěláme a zařídíme podle svých představ. Už se na to moc těšíme, ale bude nás to stát asi dost nervů.
- 24.10.2012 17:45 prohlídka bytu (Amazing reality, p. Brom)
- ještě tentýž den rozhodnuto o koupi - moc...

Co je lepsi? Mit v pradelne / technicke mistnosti pracku a susicku nad sebou? Nebo vedle sebe? Je lepsi mit nad nimi ulozny prostor nebo vedle ve skrince od shora dolu? Pracku a susicku budu mit v malinke mistnosti, max 1,5m na 2m a rada bych tam mela i zehlici prkno, mop, vysavac apod 🤷‍♀️😆 Tyhle fotky mam z Pinterestu.

2 fotky
  • ozzy77Řekl bych zcela hypoteticky, že pro velkou část lidí bude lepší varianta A a pro neméně velkou část lidí bude zase vhodná varianta B. Ty si zvol jak to cítíš ty. Těžko jaksi v tomto radit. Pak je ještě dobré jaksi vědět nebo rozvrhnout rozmístění vody, odpadu a elektriky. Pokud teda ještě stavíš.
    • anul11No pokud ti jde spíše o úložné prstory je B lepší varianta, záleží taky, na co bys využívala tu pracovní desku u varianty A. Já mám A s tím, že vedle pračky a sušičky mám ještě skřínku s dřezem, takže pracovní deska je využita na odkládání zeleniny ze zahrady a tam ji rovnou umyju, nebo na boty při umývání, když mám zaplou domácí pekárnu, tak je tam taky.
      • dija1Tady se to nedávno řešilo : https://www.modrastrecha.cz/blog/marta_u/
        • marta_uJj, to stejné jsem řešila nedávno já viz link od dija1. Nakonec jsem se rozhodla pro variantu A - pračka a sušička vedle sebe. Hodně mi pomohlo si to namalovat na čtverečkovaný papír, abych věděla, kolik kde bude zbývat místa. Velikostně to máme hodně podobně, naše TM bude mít 1,65x1,9 m.