coverphoto
Neaktivní

lilliann

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. čvn 2014
bydlí v městě Uherské Hradiště
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
12 příspěvků ve fotoblozích
9 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (379)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Nemáte někdo zkušenosti se záchody (případně umyvadly) Laufen s úpravou LCC? Do zítra se musím rozhodnout, jestli ano, či nikoliv a nevím, jak je to praktické a zda se oplatí připlatit? Díky za každou zkušenost 🙂

  • petrasafrano, máme na obou umyvadlech i obou záchodech, u jedné série to bylo už ve standardu a u druhé jsme si připláceli. Jsem s tím spokojená moc, na údržbu naprosto super.
    • lilliann
      AUTOR
      @petrasafr  Díky za zprávu 🙂 , slyšela jsem, že záchod se může poškrábat, skrz to, že čistící prostředky jsou kyseliny a můžou to poničit?
      • petrasafr@lilliann  to sem nikdy neslyšela. Samozřejmě nemůžeš tam nechat ten čistící prostředek působit půl dne a pak to škrábat ocelovým kartáčem, ale to nemůžeš žádný povrch ... my to máme 4 roky, nic poškrábaného není, naopak špína se na těch umyvadlech fakt vůbec nedrží, krásně se to umyje i jen vodou.
        • lilliann
          AUTOR
          @petrasafr  Mně právě prodavačka tvrdila, že je to zbytečné, že se to pak poškrábe a bude se to čistit hůř než klasická úprava, že maximálně na umyvadla...no a já to právě chtěla hlavně na wc...Jsem ráda, že máš po 4 letech pozotovní zkušenost, díky za radu 🙂