Ranní ptáče dál doskáče...

21. čvn 2014

Hned na začátku musím uvest,že já rozhodně nejsem ranní ptáče a rychlé vstávání mi nedělá dobře (jak říkal děda Lebeda) :-)

Ale jsou i dny, kdy se mi vstává krásně a to bez ohledu na hodinu. Jsou to dny kdy je v očekávání pěkný den a je krásně slunečno.

Za poslední dobu se mi stalo, že mě třeba probudila kočka v pět hodin ráno, protože už jí nebavilo povalovat se se mnou v posteli a chtěla jít zkouknout, co se děje venku. A já místo abych v polospánku otevřela a šla zase spát, jsem šla vraždit slimáky, které ještě je nestihlo zahnat ostré slunce a tak v ranní rose plenili mou úrodu.

Dnes ráno mě v 6:20 vzbudila elektrická kosa! Přes to že žijeme skoro na samotě, jeden blb ze sousedství se rozhodl v sobotu ráno likvidovat vzrostlou trávu. Ale měla jsem v plánu spoustu věcí a tak jsem už neulehla, ale začala pracovat. V devět jsem už měla hotovou marmeládu z třešní co jsem včera natrhala a z jahod, kterých už jsme přejedení :-)

No a pak nějaký ten úklid a v půl dvanáctý jsem na stůl dávala vepřové, knedlík zelí. No a teď chvilka odpočinku, kontrola jak všichni pěkně pracujete a zase půjdu pokračovat. Když jsem dnes tak pěkně začala :-D

 

Všem krásný víkend :-)

  • jajah55já jsem ,ale brzy se unavím .....takže žádné ponocování
    • woferdnešní šlofík po obědě mi přišel velmi vhod 🙂
      • livand
        AUTOR
        @wofer  😃 😉