coverphoto
Neaktivní

livand

Andrea
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 21. bře 2007
bydlí v městě Tábor
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
153 příspěvků ve fotoblozích
21 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ach jo! Jsem totálně bez nálady... Člověk něco buduje vlastníma rukama, věnuje tomu veškerý čas a má radost že něco vznikne a pak přijde velká voda a nebo bouřka a může začít znovu. Před dvěma měsíci nám voda smetla zahrádku s chatičkou. Nezbyl než plac se zbylými pár stromy a keři. Absolutně nemám chuť tam něco znovu začínat a když jsem se od toho odprostila a nechala to být, včera přišli kroupy na naše obydlí...

  • jareento mě moc mrzí 😞 momentálně procházím stejnou nechutí a stejným postojem... ale ne kvůli počasí... držím pěsti!!! Ať přejde nechuť a vyčerpání co nejdříve!!!! Nesmíme se dát!!!
    • elisa194nám taky pořád někdo hází klacky pod nohy a nic nevychází jak si naplánujeme. Včera jsem z toho měla taky špatnou náladu 😞 ale říkám si, že všechno zlé je pro něco dobré a že se vše děje kvůli něčemu. Takže hlavu vzhůru, zase bude dobře 😉
      • jitule23Určitě se nevzdávej
        • livand
          AUTOR
          @jareen  Díky za podporu. Ať i u vás přejde nechuť a přejde opět v nadšení z budování 😉
          • livand
            AUTOR
            @elisa194  Jo, já si říkám "co tě nezabije, to tě posílí", ale to já už bych byla zocelená...
            • livand
              AUTOR
              @jitule23  Budu na vás myslet až mě doma bude čekat ta spoušť...
              • romanemefbDržím palečky a hlavně se nevzdávej.
                • livand
                  AUTOR
                  @romanemefb  Když není moc kde brát pozitivní energii. U povodní mi nejvíc ubližovalo slova útěchy "že je to JEN zahrádka" To je taková blbost! Taky jsem se tam nadřela a přišla jsem o všechno a nikdo mi s likvidacemi trosek ze sousedních pozemků nepomohl! A lidi byly jak hyeny! No raději nevzpomínat!!!
                  • carolkaDneska jsem se tu dostala k Tvému příspěvku a bohužel vím o čem mluvíš, v ponděli večer jsem byla úplně zoufalá, v úterý jak tělo bez duše jen chodilo a dělalo, co bylo potřeba a ve středu jsme si s manželem řekli, jak to znovu vše opravíme a dáme do pořádku. Je to strašně těžké se z toho sebrat a začít znovu budovat, ale co se dá dělat jiného... Zatím máme asi štěstí na lidi, kolem jsme si pomáhali navzájem a to nám také dost pomohlo. Držím pěstičky, zvládnete to!
                    • livand
                      AUTOR
                      @carolka  No já právě při povodních zažila ten nezájem lidí kolem, každýho jen zajímalo, kdy odklidíme trosky z jejich pozemku, ale že to ve dvou neodneseme, že je to těžký, nebyl pro ně argument k tomu aby pomohli...Nakonec mě dostal přímý soused, který ztropil scénu v obchoďáku týden po povodních kdy prý si klidíme svojí chatu z jeho pozemku, přičemž k němu to zasahovalo plochou tak 1x8m! A dřív jsme s ním nikdy problémy neměli! 😞 Tady se naštěstí jedná jen o nás, sousedy tu neřešíme.