coverphoto
Neaktivní

livand

Andrea
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 21. bře 2007
bydlí v městě Tábor
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
153 příspěvků ve fotoblozích
21 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dá se podle fotky říct, že se jedná opravdu o křesla Halabala? Mám taková doma, ale nikde jsem nenašla nějaký štítek, jen papírový. Vyznáte se někdo?

. . . . SVJ . . . . Můžete se mi prosím ozvat ti z vás, kdo jste při revitalizaci domu řešili vyrovnání za okna majitelů bytů, kteří měli již vyměněná okna před revitalizací.

Jak je to s číslem popisným? Bylo vám přiděleno dle pořadníku, nebo je třeba možné jeho určení ovlivnit tím že si člověk třeba počká... Jaké jsou vaše zkušenosti?

Nemáte někdo zkušenost jak z nových trámů udělat co nejvíce podobné starým tesaným trámům? Vím, že se to dělá, když se nahrazují nějaké co už se nedají použít. Nějaká bruska... Ráda bych to zkusila 🙂

Neskutečné! 😮 Plánovala jsem si koupelnu a co se týká skříněk do koupelny a dalšího, to bylo vždy nejisté a teď to dávám dohromady... umavydlo, skříňky, pačku, sprchovou zástěnu, udělaný vývody, elektrika... a světe div se, stalo se neuvěřitelné a ono to vše sedí jak pr.el na hrnec! 😮 Fakt! Pořád chodím a přeměřuju a nevěřím tomu že by to tak náhodou vše na +- centimetr sedlo 🙂 Jediná pračka je vyšší než bych potřebovala,...