coverphoto
Aktivní

majak78

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 4. led 2014
bydlí v městě Karviná
Aktivita
132 příspěvků ve fotoblozích
204 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (45)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

KATASTR. Prosím o radu, jestli jste někdo řešili. Loni jsme dokončili stavbu, zapsali na katastru, v průběhu podzimu jsme dodělali krytou terasu, garážové stání - zastřešená plocha se tedy zvětšila. To se zase musí hlásit na katastr? opět geodet?

  • petr90Já mám info pokud teda ještě platí, tak geodet a katastr nad 16m a povolení nad 25m pokud jsem to teda nepopletl.
    • majak78
      AUTOR
      My to máme povolené, je to součásti domu. Je to o dost víc, než 16m, takže geodet znovu asi? To je na palici.. A přitom se ty přístřešky dělaly chvíli po geodetovi.. mohli jsme počkat, kdyby nám to došlo...
      • petr90Jo já to mám stejně asi jako vy. Zbytečně jsem kolaudoval barák i když se v něm dalo ještě bydlet bez kolaudace a pak dodělal terasu a vchod, který byl povolen, ale kašlu na to nebudu nic zaměřovat pokud si nikdo nemá problém. Vedle sousedi mají garáže altány bez katastru a nikomu to nevadí.
        • majak78
          AUTOR
          @petr90   Občas prý na to přijdou, když snímkují, ale většinou prý dají nejdřív lhůtu, aby to člověk dal sám dopořádku.. Každopádně jsme teď volali geodetovi, a ten říkal, že je zajímá jen to, co je zděné, my máme dřevěnou konstrukci, tak to se prý na katastr nedává. No pak mi to ale nesedí s finančákem, který chce platit celou zastřešenou plochu..
          • petr90@majak78  Nevím kde je pravda, ale přistavím si garáž dřevěnou k domu a není třeba zaměřovat a vkládat do katastru se mi nezdá. I zahradní domek nad 16m tam prý má být. Přesně takto beru já, že pokud se neozvou, tak to neřeším stejně za to pokuty nedávají pokud se to hned uvede dopořádku.
            • majak78
              AUTOR
              @petr90  Jasně, tak dřevostavba, taky stavba.. myslel spíš přístřešek, který prostě nemá stěny, jen stojí na nějakých dřevěných stojkách.. tak to říkal, budem doufat, že to tak je 🙂