Dnešní odpoledne: stavila jsem se na skok za přítelkyní a vyfasovala tyhle poklady na budoucí zahrádku. Pak jsem napustila dětem lavorky s vodou a už visí na šňůře 2x kompletní garderoba a mám tu dva naháče. (Zato mám zalito!) V mezičase jsem si vyrobila bezinkovou limonádu a připíjím na Vaše zdraví. Přeji krásný začátek léta!
Dnešní odpoledne: stavila jsem se na skok za přítelkyní a vyfasovala tyhle poklady na budoucí zahrádku. Pak jsem napustila dětem lavorky s vodou a už visí na šňůře 2x kompletní garderoba a mám tu dva naháče. (Zato mám zalito!) V mezičase jsem si vyrobila bezinkovou limonádu a připíjím na Vaše zdraví. Přeji krásný začátek léta! - Tak po měsíci a půl se na pozemku všechno chytlo. Sice v rožku, kde jedině neprojede bagr,to trochu živoří, ale ujalo se.2/2
Tak po měsíci a půl se na pozemku všechno chytlo. Sice v rožku, kde jedině neprojede bagr,to trochu živoří, ale ujalo se.
  • astrid_skTak to aby ich uz slo kam zasadit 🙂
    • martinairena
      AUTOR
      No právě. Už mi je držela u sebe na zahradě snad 4 měsíce. Takže jsem je vsadila u sebe do záhonu a za cca týden poputují na zahradu do domečku. Teď by se tam zlámaly, protože tam jezdí bagr a dělají se terasy a navíc tam nejezdím každý den zalévat. Tak cvičně vsadit, vyrýpnout, vsadit 🙂))