coverphoto
Neaktivní

matu21

Marta  /  42 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. kvě 2009
bydlí v městě Břeclav
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
144 příspěvků ve fotoblozích
9 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • předsíňová
  • terasa
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší postýlka pro dvouletou holčičku? Snad se do půl roku budeme stěhovat do nového a budem jí muset pořídit nové spaní. Zatím má velikost 92 a spí v klasické 120x60 a volného místa má sotva na dlaň. Myslím, že by stačila 160 cm veliká, co myslíte. Pak až se bude zařizovat nový studentský pokojík, tak už koupíme klasickou 2m. díky

  • Petra Loukotovámoje 4 letá holčička spí v této postýlce, za mě dobrý, do domku pořídíme dospěláckou
    http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S39823978/
    • petrasafrTaky jsme se rozmýšleli, museli jsme zrušit postýlku ještě před stěhováním z bytu do baráku a i do toho bytu jsme nakonec nacpali dospěláckou, protože se nám nechtělo kupovat postel 160 cm a k tomu i matraci na chvíli a do baráku do pokojíčku už jsem mu určitě chtěla dát postel velkou.
      • matu21
        AUTOR
        Díky, ta je dobrá, ale není ta zábrana malá? Náš mrňůs dost cestuje, aby nevypadla. 🙂
        • Petra Loukotová@matu21  to fakt netuším, jestli z ní jde vypadnout 🙂 tam kde není zábrana,máme přistrčenou miminkovskou postýlku, ve které spí druhá dcerka.
          • matu21
            AUTOR
            uvidíme, vyzkoušíme, je za dobrou cenu, dívala jsem se na tuto. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S39836495/#/S39836495
            Až bude chodit do školy, využije ji druhé dítko. 🙂
            • lutta@matu21  my máme ikea kritter bílou,má 165 cm, dcerka má 110cm a místa v ní má ještě hodně. podle mě to stačí, nevím jak máte velký pokojíček,ale my moc ne a bydlí tam ještě malej prcek v dětské 120cm postýlce, tak jsme volili pro dcerku menší postýlku, aby měli víc prostoru na hraní🙂
              • michelle1taky plánuju kritter postýlku, však pak může podědit další dítě a nevyhodí se 🙂
                • tutooMáme Kritter modrou pro syna a super, byl z ní nadšený, jak tam jsou ta zvířátka. Prozatím nevím, jestli bude dcera dědit, podle financí asi, když nezbyde na dvě stené do nového pokojíku.
                  • matu21
                    AUTOR
                    Díky za reakce a tipy, líbí se mi z Ikei bílá, ale našla jsem tuto, přidala bych komodu, co sme měli sami v ložnici, ve které sme všichni 3 a není tam k hnutí.
                    http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=51978702&tab=3. Na baráku už to bude lepší, až budeme mít druhé dítko, taky trochu odrostlejší, půjdou oba do podkroví a dole bude manželova pracovna.