coverphoto
Neaktivní

michaelah78

  /  45 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 4. čvc 2014
bydlí v městě Třebíč
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
32 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (56)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

4 fotky
  • michaelah78
    AUTOR
    Prosim o tipy, co tam pred plot vysazet, vubec si nevim rady.... Chtela jsem tri katalpy, ale je to uzke, tak asi jen jednu a nevim co k ni. 🤔 Chci rozbit pohled dreva, tak treba nejake tri ruzne stromky nebo jeden a kere. Drevo je po cele delce 30 ti metru, staci mi naplanovat jen u terasy zhruba 15 metrů. Poradite, prosim popr. i o fotky inapirace. Dekuji
    • milsmidTo je hrůza, na tolik dřeva bych se nechtěla denně dívat a to jsem původně ze statku 🙂 ale sousedi si nevybírámě 🙂 Já bych asi zrušila záhonek u terasy a rozšířila ten u plotu. V jednom díle pořadu Hurá do zahrady okolo plotu vysázeli sloupovité okrasné stromy, myslím, že to byli habry. Jejich koruny začínali téměř nad plotem a tak nezabrali moc místa. Pod nimi zbylo místo na okrasné rostliny, hortenzie atd. Jde o slovenský pořad, spousta inspirace, zkus vyhledat, na netu jsou všechny díly, už nevím ve kterém to přesně bylo, ale určitě tímto dílem prováděla žena architekta, ne muž.
      • milsmidZkuste zadat HDZ 29 2019, jde o díl Malá mestská záhrada, realizace se sloupovitými habry, a ještě http://zahradnecentrum-bena.sk/grid-portfolio/realizacia-senica-1/, realizace s katalpami Sama hledám inspiraci kde se dá, třeba ji také najdete.