coverphoto
Neaktivní

mischellin

Míša
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
S přítelem stavíme domeček za Prahou, tak bych zde ráda získala nějaké rady a načerpala i inspiraci :-)
zaregistrovala se 4. úno 2009
bydlí v městě Praha
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
19 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (94)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Milý stavebníci, máte někdo prosím zkušenost s výstavbou drátěného plotu s podezdívkou ze ztraceného bednění? Máme v plánu stavět plot, délka 35 metrů, 4 řady ztraceného bednění. Výkop cca 80cm hloubka (bagříkem), založení plotu,4 řady podezdívky - tvárnice ztraceného bednění (280 ks tvárnic), provázat armaturou, vyplnit betonem (míchání betonu míchačkou),usazení 14 sloupků a montáž pletiva. Materiál včetně betonu dodáváme komplet sami. Dostali jsem cenovou nabídku čistě za práci, která činí 64 tisíc bez DPH. Myslíte,...

  • vachmaistrPodle mě a z vlastní zkušenosti jsem se sousedem dělal plot na dvou pozemcích. Tj dohromady 150 bm plotu. Dělali jsme to poprvé já sem truhlář on zámečník.
    Bagr 3000,-
    Vylití základu pro plot MIX Zapa trvalo cca 3 hodiny včetně armatury
    Po třech dnech jsme založili do zavlhlého betonu první řadu ztraceného bednění. To trvalo celý víkend. Pak už se jen skládala druhá řada včetně podélné armatury. To trvalo půl dne. Nechali jsme si přivézt zavlhlý beton a domíchali si ho do mokrého pro zalití ZB a hned jsme usazovali slupky. To trvalo taky víkend. Natažení pletiva 150 m 7 hodin včetně příchytů a drátování.
    Suma sumárum.
    150 bm plotu trvalo 6 dní x 2 lidi x cca 10 hod/den ( cena za hodinu 250) + 6x doprava paušál (500) = 33.000,-
    • vachmaistrA to si mislím, že 250 korun pro stavebního dělníka je luxus!!!!!!!
      • wildcatwildcatJá bych si vzal tady kolegu viz. výše..🙂) Protože jen při nejnižší sazbě na trhu 1bm montáže pletiva se sloupky se účtuje 200,- Kč/bm...což by při 150bm, dělalo jen za sloupky + pletivo 30 tis..🙂)) Takže jasná volba..kolega vachmaistr..🙂)
        • mischellin
          AUTOR
          @vachmaistr  Děkuji za odpověď. Zkusíme ještě poslat dál poptávky a kdyžtak si to uděláme sami...a nebo poptáme tebe se sousedem 😃
          • lenicka_b_my zrovna druhý víkend kopeme ručně základy na plot a nahoru ztracené bednění a v míchačce děláme beton. Docela to jde. Jen máme moc dlouhý plot.
            • vachmaistr@mischellin  já to dělat nechci, ale jen říkám že to není natolik těžké, aby to nezvládl amatér. Neříkám, že to byla procházka růžovým sadem. Ale jde to.