coverphoto
Neaktivní

modroocko91

Ivča
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. lis 2017
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
157 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (62)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Zdravím střecháčci 😊!
S mojí drahou polovičkou stavíme svépomocí od jara 2018 náš vysněný baráček - bungalov 🐇.
Velmi ráda zde čerpám inspiraci a vaše super nápady i všemožné rady. Mám ráda moderní interiér a v podobném duchu bych chtěla mít zařízené i naše bydleníčko 🙂)). Mám...

Máte někdo prosím zkušennost s hrnci značky Berlingerhaus?? Měly by mít mramorový povrch. Mají hezký zajímavý design. Moc díky 🙂.

Střecháčci, s kterými sadami hrnců jste spokojeni a pořídili byste znovu?? Za rozumnou cenu, nějaká fajn sada, která vydrží a hezky vypadá..Popřípadě doporučení konkrétní značky. Díky moc za tipy 🙂.

Tak včera u nás úspěšně proběhla kolaudační prohlídka 😊! Prý vše v pořádku, tak doufejme, že už se vše bude ubírat tím správným směrem, nyní čekáme na finální rozhodnutí na papíře 😊. Uleví se nám, až budeme mít papír v ruce 😊. Takže chystání na Vánoce může pomalu začít 🙂.

Střecháčci 🙂, máte někdo dobrou zkušennost s polštáři a přikrývkami z Lidlu?? Co za materiál byste upřednostnili a proč? Popřípadě doporučte prosím konkrétní dostupnou značku za rozumnou cenu. Děkuji moc!

Střecháčci, prosím vás, jak je to v případě pracovní neschopnosti a domu ještě bez kolaudace - je možno si do PN nechat napsat např. číslo parcely a být tak při PN na daném místě?? 🙂 dotaz č.2..lze následně po úspěšné kolaudaci zadat do PN již reálnou adresu po přidělení čísla popisného, přestože ještě nebude zaneseno vše finálně v katastru? Moc se v tom nevyznám, děkuji 🙂.