coverphoto
Neaktivní

modroocko91

Ivča
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. lis 2017
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
157 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (62)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Zdravím střecháčci 😊!
S mojí drahou polovičkou stavíme svépomocí od jara 2018 náš vysněný baráček - bungalov 🐇.
Velmi ráda zde čerpám inspiraci a vaše super nápady i všemožné rady. Mám ráda moderní interiér a v podobném duchu bych chtěla mít zařízené i naše bydleníčko 🙂)). Mám...

Střecháčci 🙂, prosím, čím byste radili odstranit z dlažby v koupelně zbytky penetrace?? Nejde mi to dolů žádnými čističi na koupelny, zkoušela jsem i lihobenzín, aj. Vždy, když to uschne, je to tam dál 😕..Děkuji moc za rady!

Střecháčci, lepil jste někdo v koupelně zrcadlo na obklady?? Nebudeme mít zapuštěné..Tudíž bych ráda, pokud byste se podělili o svoji zkušennost - na co dát pozor, aj. Plánujeme lepit nejspíše na Mamuta. Musí být obklady asi nejlépe odmaštěné, aby lepidlo dobře drželo? Předem děkuji za vaše postřehy 😊

Střecháčci, máte prosím někdo zkušennost 🙂...Myslíte, že katastr je schopný před Vánoci vydat potvrzený Geo plán zaměření stavby dříve než za 30 dní, nebo na to spíše dlabou před Vánoci nebo toho je tolik, že dodělávají spíše až po Novém roce?? Jak jste to měli vy?? Osobně doufám, že to první, ale vím, jak je to bohužel občas s úřady..Děkuji předem 😊.

Střecháčci, prosím vás poraďte mi 🙂. Jaké přesné dokumenty (a jejich názvy) týkající se vnitřních rozvodů vody a kanalizace je potřebné dodat ke kolaudaci?? Děkuji moc.

Střecháčci, máte někdo prosím zkušennosti s pračkou značky Beko - např. typ jako viz foto 🙂? Slyšela jsem na tuto značku kladné recenze, na sušičky také. Přemýšlíme nad koupí. Děkuji moc.