Pro Profesionály - Aktuality a změny na stránce

11. říj 2012

26.7.2013

Dnes jsme spustili novou funkci v "Můj Shop" - Zájemci

  • Inzeráty se dají setřídit podle zájemců
  • U každého zájemce jsou vypsané všechny inzeráty, na které reagoval
  • Vidíte rovnou i celou komunikaci, a dá se přímo odpovědět
  • K zájemci si připíšete poznámku
  • Vybavené zájemce si odstraníte (zájemce se skryje)

 

15.3.2013

Od 1.3 se mezi Profesionály mohou zaregistrovat jen firmy, které mají oprávnění k podnikání (IČO).

Po 4.4. se budou zobrazovat jen profily Profesionálů, kteří toto oprávnění mají. Prosím, zkontrolujte si na svém Profilu PRO, zda máte uvedené své IČO a obchodní jméno.

Pokud oprávnění k podnikání zatím nemáte, doporučuji si jej do začátku dubna opatřit. Pomůže Vám tento článek naší Profesionálky na Modrém koníku.

Jaké možnosti podnikání si můžete zvolit, najdete tady.

 

25.2.2013

Ve středu 27.2. mezi 8:00-9:00 bude plánovaná odstávka stránek. Potřebujeme asi hodinku na technické úpravy, možná to bude malinko déle, proto Vás prosíme o trpělivost. Děkujeme za pochopení!

 

20.2.2013

Dnes jsme umožnili Profesionálům označovat závadné příspěvky ve Fóru. Doteď jste mohli označovat jen celá Témata, teď je vykřičník u každého příspěvku v diskuzi. Velmi poprosím, pokud máte podezření, že si někdo dělá ve Fóru reklamu, a není Profesionál, označte nám takový příspěvek vykřičníkem, a my to prověříme. Chceme, aby na stránce byli všichni féroví, proto každého, kdo si reklamu dělá skrytě pod nickem běžného uživatele, oslovíme s nabídkou PRO. Pokud ji nevyužije, musí ze stránky odejít. Díky za pomoc!

 

11.10.2012

V Albech se může uvádět i cena zboží, které nabízíte. Dosud to nebylo povolené, ale protože jste nám o tom často psali, rozhodli jsme se ceny v Albech povolit :-)




Informace jsou určené pouze pro naše registrované Profesionály. Netýkají se běžných uživatelů, protože ti své služby, nové zboží apod. nabízet nemohou.