Základní informace pro Profesionály

16. říj 2013
  1. Vaše příspěvky mají být především v kontextu Modré Střechy - stavění, bydlení. Současně můžete vystupovat i soukromě a sdílet své osobní názory, své bydlení apod.
  2. Ve všech příspěvcích pište pouze malým písmem, je to pro uživatele čitelnější. Nepoužívejte texty psané VELKÝM PÍSMEM (výjimkou jsou začáteční písmena vět, značky a zkratky).
    Velká písmena ruší a dělají text hůře čitelným.
  3. Veškeré Vaše kontakty jsou uvedeny na Vašem Profilu Profesionála. Uživatelky se sem kdykoli prokliknou přes Váš login nebo Váš fotopotrét. Proto jinam na stránky nevkládejte své kontakty (www stránka, e-mail, telefonní číslo, adresa, apod.). Výjimkou jsou krátké zprávy.
  4. Do příspěvků můžete vkládat jen odkazy na Modrykonik.cz, např. na Váš profil PRO, na Váš konkrétní inzerát nebo album. Nevkládejte odkazy na své webové stránky.
    Pozor, vždy vkládejte jen odkazy z pohledu uživatele, tedy na www.modrykonik.cz. Odkazy na www.modrykonik-pro.cz uživatelé neotevřou, protože se nedostanou na "-pro" stránku, která jen pro správu Vašeho Profilu Profesionála.
  5. Příspěvky vkládejte s mírou. Příliš časté nebo opakované zveřejňování stejných nebo velmi podobných příspěvků působí jako spam, a proto není povolené.
  6. Zavináč před loginem (@login_uzivatele) automaticky upozorní uživatele na Vaši novou reakci.
  7. Jakýkoli příspěvek můžete označit “Líbí se mi to”.
  8. Jakýkoli příspěvek můžete označit jako závadný (vykřičníkem pod příspěvkem).
  9. O tom, jestli příspěvek splňuje pravidla stránky, rozhoduje admin stránky.
  10. V případě porušení pravidel může admin: změnit příspěvek, odstranit příspěvek, deaktivovat Profil Profesionála, zablokovat Profesionála. O druhu sankce se rozhoduje na základě typu a vážnosti porušení pravidel a dosavadních zkušeností s Profesionálem.
  • fidorka75🙂
    • catt82že by reakce na včerejší akci @martinik  ??? 😃
      • moulinkaa
        AUTOR
        @catt82   Tak to je fakt jen souhra náhod 🙂 Ale jsem ráda, že je to takhle přehledně sepsané, a když si to nový PRO přečte, tak snad se vyhneme podobným "akcím" 🙂

        Jinak děkuju všem, kdo nám jakkoli závadné příspěvky označujete. Každému se věnujeme a snažíme se zjistit úmysly daného uživatele. Je pravda, že často jsou to pokusy stránky zneužít k vlastnímu prospěchu, ale také je to někdy jen z neznalosti. A to se pozná podle toho, jak uživatel zareaguje na naše upozrnění 🙂
        Pěkný den všem!
        moulinkaa
        Asmira team
        • Modul-LEG®-stavebnicový systém dřevostaveb
          PRO
          @catt82  asi ano...už mlčím..neznalost neomlouvá já vím.