coverphoto
Neaktivní

neijla

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
http://b13.borsko.cz/
zaregistrovala se 27. lis 2010
bydlí v městě Plzeň
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
29 příspěvků ve fotoblozích
6 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

prosím máte někdo kuchyn z ikei??

  • kijinaAhojky moje švagrová a ségra i mamča mají kuchyně z ikea a jsou velice spokojené. Doporučuji pořídit masiv. Co se týče pantů a pojezdů u skříněk tak jsou hodně kvalitní. Taky budeme mít "ikeáckou" dubovou masivní. Slyšela jsem na ně jen sanou chválu. Nejen od rodiny, ale také od mnoha přátel. Tak Vám přeju ať dobře vyberete🙂.
    • mirjanka79máme už druhou odtud..jednu jsme měli v bytě a druhou máme v domku...máme tedy laminát a jsme spokojeni...jen v domku máme černou desku, na které je tedy vše vidět..budeme ji měnit za dřevěnou.
      • neijla
        AUTOR
        děkuji za kladné odpovědi , mají hezké kuchyně líbí se mi ,ale barevně se mi líbí takové to dřevo jak je melírované a to jsem na jejich webovkách nezahlédla 😞 jinak budem kupovat v ikei ted bydlíme v bytě 2kk a máme ho celí z ikei a do nového baráčku bych pak chtěla také ikeu sad najdu u nich něco podobného tomu dřevu
        • saruskaMáme ikeu už 3 roky a nikde nic nepovolilo, nezničilo, jsme moc spokojení..akorát se mi podařilo škrtnout jedny dvířka, tak jsme koupili nový a vyměnili..
          • neijla
            AUTOR
            to: saruska - krásné to máte kuchyn je krásná ale k nám by se nehodila koukala jsem tam na webu na takonou hnědou přírodní do tmava 😃 jinak moc krásnou dekoraci máš mě se to moc líbí ale mužskej na to není 😞
            • fafetkaI my máme kuchyň z Ikea🙂 třetí rok a miluju ji čím dál víc🙂
              • neijla
                AUTOR
                brali jste si i vestavěné spotřebiče od ikei nebo jste dali jiné ??