coverphoto
Aktivní

neyaa_cr

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. bře 2013
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
259 příspěvků ve fotoblozích
224 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
neyaa_cr přidala 5 nových fotografií
10 hod

Naše L-ko 2024

(57 fotek)
Stavba domu
Interiér
Exteriér

Prosím o malú skúsenosť o farbe slnečníka. Pod akým sa sedí lepšie pod svetlým či tmavým? Váham či kupit čierny alebo svetly. V reštauraciach bolo pod čiernym akoby "tmavšie" a prišlo mi i viac tieň, ovšem nepamatam na vysadbu stromov či to nemohli podporit... Ovšem či u tmaveho nemože byt viac horuco kvoli akumulacii tepla na tmavu farbu? Aku mate skusenost, radšej tmavy či svetly?

Prosím kto mate podomietkove baterie u Vane? Ako máte riešenie napuštanie vane? Máte to riešené niekto ako napúšťanie prepadom alebo vaňovou hubicou? Neviem čo je lepšie. Či je napušťanie prepadom napriklad dostačujuce??? Ak by bolo dostačujuce, tak by ani vanova hubica nebola potrebna. Na okraji vane by bola len sprcha ktora sa vytiahne a zasunie sa dnu vratnou pružinou. Ak máte niekto napuštanie prepadom, je to teda dostačujuce alebo by ste radsej dali napušťanie hubicou?

4 fotky

Máte prosím niekto drevené dubové podlahy od českého výrobcu Magnum Parket? Ste prosím spokojní s kvalitou? Doporučili by ste ich? Foto ilustračné

Krásna tvorba Ivany Dombkovej. Viac obrázkov na http://www.dombkova.cz