Prosim o skusenosti, aky velky mate sklad v dome (má byt na bycikle, kosačku, zahradny nabytek (stol, stolicky v zime) a pod. Bude ešte nejake miesto v garáži + tento skladík. Neviem, ci 10,5 m2 je vyhovujuci rozmer? Aky mate rozmer vy na tieto ulozne veci? Tiez mam prosbu ohladne technickej miestnosti,kolko m2 ju máte? Technická miestnost myslím miestnost pre kotol 2 x. To je vsetko nic ine tam nebude (pracku a ine veci mame inde). Kolko máte vy technicku miestnost nakotle? Nam vychadza na 5 m2 a neviem ci to neni zbytočne... ci nedat menej.
Prosim o skusenosti, aky velky mate sklad v dome (má byt na bycikle, kosačku, zahradny nabytek (stol, stolicky v zime) a pod. Bude ešte nejake miesto v garáži + tento skladík. Neviem, ci 10,5 m2 je vyhovujuci rozmer? Aky mate rozmer vy na tieto ulozne veci?

Tiez mam prosbu ohladne technickej miestnosti,kolko m2 ju máte? Technická miestnost myslím miestnost pre kotol 2 x. To je vsetko nic ine tam nebude (pracku a ine veci mame inde). Kolko máte vy technicku miestnost nakotle? Nam vychadza na 5 m2 a neviem ci to neni zbytočne... ci nedat menej. - Obrázek č. 22/2