O víkendu nám příroda nachystala překvapení. Když jsem šla v neděli ráno venčit, našla jsem před domem u silnice na zemi rorýse. Probudila jsem manžela, ať ho hned pohřbí, že si nezaslouží, aby ho rozmetala auta. Když ho vzal do ruky, začal se bránit, byla jsem moc šťastná, že žije. Nechali jsme ho odpočinou a pokusili se ho vypustit. Bohužel lítat nechtěl, tak si pro Alberta přijeli ze záchranné stanice. Vybaven papírovou krabicí a stokorunou, aby mu mohli dopřád super brouky odjel na ozdavný pobyt a už se moc těším až se na něj pojedeme podívat. Snad všechno zvládne a bude si užívat krásy přírody :-)
O víkendu nám příroda nachystala překvapení. 
Když jsem šla v neděli ráno venčit, našla jsem před domem u silnice na zemi rorýse. Probudila jsem manžela, ať ho hned pohřbí, že si nezaslouží, aby ho rozmetala auta. Když ho vzal do ruky, začal se bránit, byla jsem moc šťastná, že žije. Nechali jsme ho odpočinou a pokusili se ho vypustit. 
Bohužel lítat nechtěl, tak si pro Alberta přijeli ze záchranné stanice.
Vybaven papírovou krabicí a stokorunou, aby mu mohli dopřád super brouky odjel na ozdavný pobyt a už se moc těším až se na něj pojedeme podívat.
Snad všechno zvládne a bude si užívat krásy přírody :-) - Obrázek č. 11/1