coverphoto
Neaktivní

nickjean

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Více z domácnosti najdete na mém Instagramu @about.homely :)
zaregistrovala se 26. čvn 2020
bydlí v městě Opava
Aktivita
12 příspěvků ve fotoblozích
14 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Opava
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
V zimě 2019 jsme koupili starší dům. Na jaře 2020 jsme se nastěhovali a pomalu si domeček předěláváme k obrazu svému. 🙂

Pořád spekuluji, jak naši ložnici vylepšit, dodat ji šmrnc. Ložnici máme opravdu jen jako spací místnost, žádné skříně a komody v ložnici nemáme, neboť máme šatnu. Ale možná právě proto je na mě místnost hodně strohá.
Už dlouho uvažuji o tapetě na zeď, za čelo postele, aby tapeta trochu rozbila to nic a bílé zdi.
S manželem milujeme přírodní tóny, zelenou barvu, která na mě působí klidně, je i myslím do ložnice vhodná, a proto...

3 fotky
  • artep1987Tapety mají moji rodiče všude v domě i se světle zeleným odstínem. Působí to krásně v obýváku, ale osobně mi vadí jak mají v každém pokoji jinou. Ve svém domě ale tapety určitě nechci, protože vím kolik je to práce (a prostě po pár letech se to musí strhnout a udělat znovu, stejně jako jednou za čas vymalovat; upřímně jsem to pomáhala tapetovat už tolikrát, že díky nikdy více - nejhorší je když vám u spojů nesedí vzor a nebo tam zůstane jedna bublina 😃 ). Pokud to bude jen jedna stěna/pokoj proč ne. Taky to můžete po čase přemalovat (záleží na druhu tapety). Jestli to nepůsobí lacině, jako kýč? - to je asi jedno když to máte v ložnici (soukromý pokoj), hlavně aby se vám to líbilo a po měsíci nelezlo na nervy 😉
    • nickjean
      AUTOR
      @artep1987  Děkuji za reakci. Já osobně bych se do tapetování rozhodně nepouštěla, to nechám na profesionálovi - mám jen jedny nervy 😃 .

      Jestli by se mi to líbilo se právě snažím zjistit tady. Na fotkách mě to uchvátilo, ale v reálu jsem to ještě neviděla.
      • logginnJe to taková polosklepní místnost, která jistý čas sloužila jako tělocvična, chtěla jsem si k tomu hopsání zútulnit stěnu a volba jako u vás padla na zelený, přírodní motiv. Já bych se toho nebála, pokud to bude hlavní, dominantní prvek místnosti, tak to může být naopak skvělé oživení. Tapety už sice zase nejsou v módě, ale vy jste vybrala opravdu krásné, nadčasové kousky.
      • slunickomilTlumená zelená je do ložnice opravdu vhodná a první dvě tapety se moc líbí i mně. Když se k tomu hezky sladí povlečení, aby se to případně se vzorem tapety netlouklo, tak to bude určitě vypadat moc hezky 🙂
        • nickjean
          AUTOR
          @slunickomil  Ložnici máme jinak v barvách dřeva, bílé a v tom zelené prvky, jako např. pokojové rostliny (těch máme opravdu hodně 😬 ), povlečení, kde také figurují zelené listy a nakonec i závěsy máme v tlumené zelené. Zatím jsem nakloněna nějakou tapetu pořídit, myslím, že se z toho stane dominantní část ložnice, jak už psala @logginn  a trochu to rozbije to prázdno v ložnici.
          • fiaivPůvodně jsem měla taky vybranou zelenou, konkrétně tuto: https://www.borastapeter.com/en/wallpapers/urban-jungle-4574, do té jsem se zamilovala, ale nakonec jsem šla do hnědé. Máme takové do hněda dveře a chtěla jsem ještě vymalovat protější stranu, kde bude tv, tak aby se to moc nemlelo. Tapeta je hnědá, béžová a trošku zlaté.
          • fiaivNešlo mi dát víc fotek, na zdi to vypadá takto
          • nickjean
            AUTOR
            @fiaiv  To vypadá moc dobře!
            • fiaiv@nickjean  Děkuji 🙂