coverphoto
Neaktivní

ninjatka

Terka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Jsem hlavně nerozhodná! Nikdy nevím jak se rozhodnout at už jde o cokoliv...
zaregistrovala se 7. srp 2017
bydlí v městě Blansko
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
96 příspěvků ve fotoblozích
119 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Zdravím všechny. Chtěla bych se zeptat na firmy co dělají fasády v okrese Blansko. Doporučíte někoho? Trvám na firmě, pač to chci mít hotové co nejdříve. Nechci mít měsíc zakrytá okna. Děkuji a přeji pěkný den.

  • vavreckovamarienevim zda máte namysli fasádu komplet včetně zatepleni, tam i s firmou vám to bude trvat cca 3tydny. Pokud máte namysli už jen natáhnutí fasády té poslední vrsty dělá se to během jednoho dne to ani jinak technicky nejde😃
    • ninjatka
      AUTOR
      @vavreckovamarie  Zateplení netřeba, máme v cihlách. Tak jde prý o nějaké lepidlo či co a fasádu. Ale sháním firmy a poptávám....budu se rozhodovat dle ceny. Museli jsme si už podruhé vypůjčit přes banku ( úver ) a už to musíme dodělat všechno. Jinak se picnu.
      • petr90Nevím proč měsíc zakrytá okna ? Folii se může tahat až je lepidlo hotové. Já osobně folii neměl jen širokou pásku na okrajích oken jak mi zedníci dělali špalety a vše ok. nad oknem je roletový kastlik tak nebylo co poprskat.
        • vavreckovamarie@petr90  my také zakrývali až na tu finální fasádu, tak byly zakryté jeden den, ale co jsem tady viděla na modré střeše, jací umělci z firmy dělali lepidlo a měli poprskane okna i rámy děs běs....
          • petr90po lepidlo a penetraci jsem si to dělal sám, takže opatrně a co jsem tu měl zedníka na tu finální, tak říkal nezakrývej to jen olep okraje my jsme opatrní, tak jsem mu věřil a spokojenost a i kdybych tu fasádu dělal rok tak folie tam je jak píšete jenom na tu finální omítku.
            @vavreckovamarie