coverphoto
Neaktivní

oksanka07

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. led 2013
bydlí v městě Olomouc
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
82 příspěvků ve fotoblozích
38 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Jdu k vám pro radu. V ohlašce máme označen stávající nájezd, v realu on je ale posunut o dva metry, ale chtěli bychom ho předělat jak je v ohlašce, v projektu. Žádne povolení od policie nikdo nikdy nevyřizoval proto že je to stávající nájezd tak ho projektantka zakreslila a hotovo, teď po třech letech k nam na stavbu přijel uřednik z stavebního úřadu a několikrát zduraznil že si máme vyřídit povolení na ten nájezd :-O...

  • magdina01my jsme tedy museli mít povolení na nájezd k domu ještě před ohláškou stavby a doložit to k ní. A teda museli jsme to mít povoleno od policie - myslím nějaký dopravní odbor. Je to jakoby napojení k silnici a museli posoudit bezpečnost. A ještě dokonce musíme po kolaudaci dořešit nějaké věcné břemeno vůči kraji (jako vlastníku hl.silnice), že tam napojíme náš sjezd - nařizovali i podmínky, jak ten sjezd má být vybudovaný (např.zachovat průtok vody příkopem). Třeba to nemáte tak komplikovaný, ale my jsme z toho byli docela paf, co vše je k tomu potřeba za povolení.
    • oksanka07
      AUTOR
      @magdina01  díky za reakci tak teď jsem z toho pořádně vyděšená, co vše budeme muset řešit ...on ten nájezd existuje i na mapě i všude ale, ve skutenosti je trochu posunuty, nevím, a máme tam silnici II třídy, tak to asi bude "vesele"
      • magdina01@oksanka07  tak pokud už ten nájezd je evidovaný v mapách, tak to třeba nebude tak složité, my jsme jakoby zřizovali cestu, která do té doby neexistovala.