Dnes jdu s dotazem. Uvažuji o koupi fritovacího hrnce ,ale nemám žádné zkušenosti. Poradili by jste mi prosím,jaké fritézy jsou u vás doma osvědčené? Na co si dát pozor při výběru? Nechci nic moc drahého,ale zase ať nešlápnu vedle. Nemáte někdo tuto Tefal FF 162131 Filtra One? Zdá se mi dostatečně velká a cena je přijatelná.
Dnes jdu s dotazem. Uvažuji o koupi fritovacího hrnce ,ale nemám žádné zkušenosti. Poradili by jste mi prosím,jaké fritézy jsou u vás doma osvědčené? Na co si dát pozor při výběru? Nechci nic moc drahého,ale zase ať nešlápnu vedle. Nemáte někdo tuto Tefal FF 162131 Filtra One? Zdá se mi dostatečně velká a cena je přijatelná. - Obrázek č. 11/1
  • jajah55mívali jsme , ale s tím olejem mi vadilo, když v něm mám smažit podruhé či potřetí a vylévat 2l oleje po každém smažení to jsem fakt nechtěla. Zůstal ve špajzu a smažila jsem v hluboké pánvi a bylo to chutné taky . Nyní si po letech manžel koupil multifunkční hrnec , ale spíš kvůli vaření v páře a grilování ,ale lze tam i fritovata je to i jako pomalý hrnec cena je a stejná jako za friťák. Dcera měla friťák na minimum oleje , ale nic moc tedy....
    • pegginka13
      AUTOR
      @jajah55  děkuji za rady. Já právě pořád zvažuji. Celkem často dělám zeleninu a ryby v těstíčku,občas i kuřecí stripsy a dělám to pak v hlubším kastůlku a olej se mi vždy rychle připálí a velké množství vyleju. Tak jsem si říkala na tyto pokrmy by se hodila fritéza,ale nevim nevim??co a jak s tim olejem.
      • jajah55@pegginka13  no někdo ho používá opakovaně přecedí ho a nechá zchladnout a znovu na něm frituje, ale mě to vadiilo- zvláš´t když se dělají ryby - to pak je v oleji cítit.