Atraktivní novinky v nabídce střešních tašek TERRAN

28. říj 2019

Slunce je v hlavní roli u obou zajímavých novinek z nabídky betonových střešních tašek TERRAN. V prvním případě vyrábí na střeše TERRAN elektrickou energii, ve druhém případě mu tašky TERRAN brání v ohřevu interiéru pod střechou. To však zdaleka není vše o těchto oblíbených střešních taškách. 

Terran Generon - estetické a ekologické řešení bez jakýchkoliv kompromisů

Nová unikátní betonová střešní krytina s integrovanými fotovoltaickými panely je výsledkem osmnácti měsíců výzkumu a vývoje v laboratořích firmy TERRAN v Maďarsku. Fotovoltaické články jsou umístěny přímo do povrchu střešní krytiny, střecha tak vypadá esteticky a elegantně. Energetické úspory tak můžete dosáhnout i bez ústupků na straně estetiky a designu. Výhody tašek s integrovanými fotovoltaickými články Terran Generon jsou na první pohled zřejmé – je to estetické a vkusné řešení, které pomocí jednoho produktu chrání interiér domu a současně pro jeho majitele vyrábí elektrickou energii. Po ukončení certifikace budou tyto tašky uvedeny v průběhu roku i na náš trh. 

Povrchová úprava ClimaControl – úspora energie a snížení teploty pod taškou až o 10 °C

Další letošní novinkou je povrchová úprava ClimaControl na taškách TERRAN Zenit. Krytiny s touto povrchovou úpravou efektivně odráží UV záření, které způsobuje v horkých letních dnech nepříjemné oteplování podkroví. Měření prokázaly, že teplotní rozdíl mezi taškou s povrchovou úpravou EVO a taškou Zenit ClimaControl byl až 10,6 °C. Tašky s touto úpravou navíc snižují v průběhu letních měsíců spotřebu energie – ve srovnání s běžnými taškami až o 35 %.  Pro zvýšení účinnosti tepelné izolace podkroví je ideální kombinovat tyto tašky se střešním izolačním systémem TERRANterm a fólií Medifol.

Široký sortiment je další velkou výhodou

Vaši budoucí střechu můžete díky taškám TERRAN vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte pět hlavních typů této betonové střešní krytiny: Synus, Danubia, Coppo, Rundo, Zenit. Mezi nimi si každý určitě najde to své. Konstrukčně nejmodernější jsou tašky Synus, bestsellerem je řada Danubia. Produktová linie Coppo svými barevnými odstíny a tvary připomíná náladu zemí Středomoří. Bobrovka Rundo je symbolem snadno použitelné a vysoce estetické tašky s nádechem tradice, ale vyrobené plně dle požadavků současné doby. Pátá řada - Zenit - představuje moderní plochou tašku, jejíž design byl inspirován současnými inovativními trendy. Z barev v poslední době vítězí jednoznačně tmavé odstíny.

Atraktivní je i pestrá barevná škála, od klasických barevných odstínů k moderním motivům

Estetické účinky barev zesiluje i povrchová úprava nejvyšší kvality EVO, díky které mají tašky výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Barvy a tóny střešní krytiny jsou hlubší a živější, dlouhotrvající ochrana zachová tóny barev a jejich intenzitu. Kvůli samočistícímu povrchu střecha zůstává čistší a výrazně lépe odolá UV záření. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s touto povrchovou úpravou nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk.

Samozřejmostí je výborná dostupnost, bonusem 50letá záruka

U tašek TERRAN oceníte i širokou síť prodejců, ohleduplnost k životnímu prostředí a nejmodernější technologie - současná výrobní technologie patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A bonus navíc - 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin opravdu jedinečná.

Více informací o obou novinkách a nabídce střešních tašek TERRAN najdete na www.terran.cz.