Barevné teplo pro každou koupelnu

19. říj 2020

Teplo v té nejkrásnější podobě – to jsou designové radiátory od společnosti Zehnder. Nyní lze navíc nejoblíbenější typy pořídit v atraktivních barvách za cenu základního provedení. 

Už nejen bílá nebo chromová – koupelnový radiátor Zehnder může hrát mnoha barvami, a to bez příplatku. Švýcarský výrobce mimořádně kvalitních radiátorů pravidelně vypisuje akci na zajímavá barevná provedení za cenu modelu v základní bílé barvě. I letos byly odstíny zvoleny tak, aby odpovídaly aktuálním barevným trendům v zařizování interiéru koupelny nevyjímaje.

Inovativní, v prestižní designové soutěži oceněný radiátor Zehnder Kazeane je k dispozici v chromu i téměř 50 barevných odstínech. Zde v barvě Black Matt 0557. 

Co hledáme v koupelně

Čistota, jednoduchost, komfort. Relax, zklidnění, ale i ranní restart a „nakopnutí“ do každodenního shonu – koupelna plní roli prostředí s velmi protichůdným posláním. Zatímco ráno vás má připravit na nástrahy všedního dne, večer je místem pro uvolnění, hledání harmonie a celkovou regeneraci. Proto bychom jejímu zařízení měli věnovat zvýšenou pozornost.

Antracitový Zehnder Forma Asym - dokonale svařené ocelové trubky bez viditelných spojů přinesou radost do nejedné koupelny – ať už vytápěné teplovodně či elektricky, nebo s kombinovaným provozem. 

Jaké jsou aktuální trendy

Agresivní kontrastní prvky obkladů vystřídaly přírodní tóny, a dokonce i přírodní materiály. Do popředí se dostává kámen či dokonce materiál donedávna v „mokrém provozu“ nepředstavitelný čili dřevo. Pokud hledáte ekonomickou variantu moderní koupelny, volte keramické obklady, které se výše uvedeným decentně přibližují – obklady s designem kamene či zvrásněné do podoby téměř dřevěného povrchu. Velkou roli hraje výběr baterií či sanitární keramiky – a i zde se kromě základních barevných variant objevují pořád častěji i atraktivní odstíny šedé, krémové bílé či matné černé. Koupelnový radiátor – druhdy poslušný pomocník, jehož výběru se nevěnovala velká pozornost a sloužil hlavně na sušení ručníků a staral se o celkovou tepelnou pohodu v místnosti – si nově získává velkou pozornost. Díky správnému výběru totiž tato ryze praktická součást interiéru může plnit i zcela nové funkce – třeba optického centra koupelny. Proto je potřeba jeho pořízení věnovat náležitou péči.

Pohodlné zavěšení ručníků ze strany – zprava či zleva - umožňuje asymetrický Zehnder Roda Spa Asym, nejen v barvě béžové (Beige Quartz 0523) 

Designové radiátory Zehnder domov vyhřívají i jej opticky zhodnocují. Není se čemu divit, byly přece navrženy známými designéry. A přitom funkčnost, vyžadovaná pro jednotlivé prostory, jako je koupelna, kuchyně, toaleta a fitness, není opomíjena, naopak je u výrobků Zehnder samozřejmá. Radiátory Zehnder jsou vyrobeny z přesných ocelových trubek, dokonale spojených bez viditelných svárů. Mimořádnou kvalitu radiátorů podtrhuje vysoce jakostní chromování a dvojvrstvé lakování, jehož výsledkem je dlouhá životnost, vyšší odolnost vůči mechanickému poškození a proti korozi, snadnější čištění i lepší vzhled.

Designově čistý radiátor Zehnder Subway ve vzhledu nerezové oceli s označením Inox Look 0332 

Barevné odstíny zdarma

Barvou roku 2020 je modrá – ať už v odstínu klasická, kobaltová či námořnická. V koupelně dominují přirozené tóny – hnědá, béžová, šedá, bílá, černá a taky jemné odstíny zejména tmavší modré. Na tyto trendy reaguje i renomovaný producent topných těles Zehnder: nejoblíbenější koupelnové radiátory Zehnder Yucca Asym, Zehnder Quaro, Zehnder Metropolitan Spa, Zehnder Metropolitan Bar, Zehnder Subway, Zehnder Kazeane, Zehnder Forma Asym, Zehnder Roda Spa Asym a nově také Zehnder Vision jsou v rámci akce Colours free bez příplatku dostupné v 6 barevných odstínech – od černé matné, přes antracitovou, matně bílou, béžovou „quartz“, rubínovou červeň až po barvu připomínající nerezovou ocel. 

Ovšem nemusíte truchlit ani v případě, pokud byste si nevybrali – Zehnder standardně nabízí až 50 barevných odstínů pro topná tělesa a téměř u všech typů také chromované nebo nerezové provedení. 

Na všechny teplovodní radiátory poskytuje společnost Zehnder záruku 5 let.

Více informací:

Zehnder – vše pro komfortní, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima

M +420 731 41 44 43, T +420 383 136 222, info@zehnder.cz, www.zehnder.cz 

 

Profil společnosti: Zehnder Group Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností švýcarského koncernu Zehnder Group, založeného v roce 1895. Se 16 výrobními závody a téměř 3.500 zaměstnanci patří k technologické špičce v oblasti designových koupelnových a bytových radiátorů, komfortních systémů větrání s rekuperací tepla a stropních sálavých systémů pro vytápění a chlazení.