Barvy a tvary, které dají vašemu domu styl

14. kvě 2018

S pěkným počasím přichází i začátek stavební sezóny. Chcete se stěhovat ještě tento rok "do nového"? Vyhněte se zbytečným stresům a vyberte si už dnes tu nejlepší pro Váš domov! V portfoliu betonových střešních tašek TERRAN najdete až pět typů střešní krytiny s vlnitým nebo plochým profilem - vlnité: Danubia, Synus, Coppo, ploché: Rundo, Zenit - ze kterých si zaručeně vyberou milovníci klasiky i nadšenci moderních řešení.

Terran Synus v základní povrchové úpravě od května i v tmavém odstínu

Imponují Vám přírodní barvy nebo preferujete v poslední době čím dál oblíbenější tmavé odstíny? Na výběr máte pestrou paletu, od tradiční cihlově až po černou, a více možností povrchové úpravy. Pokud volíte tmavou střechu, tak vás určitě potěší i připravovaná novinka, kterou je letos tmavé provedení tašek Synus v základní povrchové úpravě. Střešní tašky s touto povrchovou úpravou jsou ošetřené nejpoužívanějšími materiály na úpravu povrchu tašek, přičemž použité materiály a nátěry mají dobrý účinek a efektivitu. Předností základní povrchové úpravy je atraktivní cena, dobrá odolnost, výborná stálost barev a dobrá povrchová struktura a zpracování. Střešní krytiny produktové řady TERRAN Synus byly uvedeny na trh v roce 2015 a doposud byly v základní povrchové úpravě nabízeny pouze v červené a hnědé barvě.

Lehkou taškou s dokonalým povrchem je Terran Synus EVO

Chystáte se na rekonstrukci střechy a nemůžete si vybrat mezi klasickou či moderní střešní krytinou? Tak zvažte betonové tašky Terran Synus s jedinečným vlnitým profilem, který svým tvarem věrně kopíruje sinusoidu. Synus zaujme i svojí nízkou hmotností, jedna taška váží pouhých 3,9 kg. Představuje proto ideální volbu v případě rekonstrukcí starších domů, kde se například nepočítá s výměnou krovu. Zajímavá však bezpochyby je i v případě novostaveb. A její atraktivitu zvyšuje povrchová úprava EVO, což je akrylátová barva s přídavkem silikátu. Výsledkem je tvrdší a odolnější povrch tašek. Tašky Synus EVO, uvedené na trh v roce 2016, se dodávají v barvách Korall, Merlot, Mocca a Carbon. Střecha s krytinou s touto povrchovou úpravou má výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk. Tašky TERRAN Synus EVO představují absolutní špičku mezi vlnitými střešními taškami – kombinace výhod betonové tašky s nízkou hmotností a prvotřídní povrchovou úpravou je unikátní!

Více informací o betonových střešních taškách TERRAN najdete na www.terran.cz.