Betonové střešní tašky Terran Synus jsou ideální pro rekonstrukce

2. kvě 2023

Betonové tašky Terran Synus lákají na svůj elegantní a jedinečný vlnitý profil, který připomíná sinusoidu. Znalci střech při pohledu na zadní stranu ocení nejmodernější výrobní technologii, díky které mají tyto betonové tašky s mimořádnou odolností velmi nízkou hmotnost (pouhých 3,9 kg). To představuje ideální řešení zejména při rekonstrukcích starších domů.

Proč je Terran Synus dobrou volbou?

Naprostá většina investorů klade při výběru střešní krytiny do popředí dva hlavní parametry – pevnost a odolnost na jedné straně, barvu a vzhled na druhé straně. Třetím, ale významem už méně důležitým aspektem je životnost, nejméně důležitým faktorem je cena. Pořád totiž platí, že nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci, navíc u řešení, které vybíráme jednou nebo dvakrát za život.

Podívejte se nyní na tašky Terran z pohledu čtyř výše uvedených hlavních kritérií při výběru střešní krytiny. Z pohledu ceny a výkonu nabízí pro investora optimální poměr, protože hodně vydrží, nejsou tak těžké, aby negativně ovlivnily náklady na střešní konstrukci, nabízí široký sortiment tvarů, barev a povrchových úprav a výborně řeší i akustiku střešních prostor. Navíc jsou bezúdržbové a na rozdíl od plechových střech se nemusí natírat.

Žádné kompromisy vás nečekají ani z pohledu životnosti. 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin unikátní a mluví jasně.

V širokém sortimentu si tu svoji střechu určitě vyberete i vy. Novou či rekonstruovanou střechu můžete díky taškám Terran vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte kromě tašek Terran Synus i další typy této betonové střešní krytiny: Danubia, Coppo, Rundo a Zenit. Danubia je symbolem harmonie a svými měkkými liniemi ideálně zapadá do naší přírody a krajiny. Pokud máte rádi Středomoří s jeho atmosférou, nepřehlédněte tašky Coppo, které připomínají náladu zemí na jihu Evropy. Rundo je nostalgická bobrovka a stavební skvost v jednom. Příznivci tradic u ní ocení symbiózu tradičního vzhledu a užitných vlastností, kladených na moderní střešní tašky. Zenit je naopak zcela moderní krytina, jejíž vzhled byl inspirován současnými inovativními trendy.

Předností tašek Terran Synus je i široký sortiment barev – kromě tradičních odstínů červené a měděno-hnědé si zájemce může u krytiny Terran Synus vybrat i barvy Mocca, Merlot, Korall nebo Carbon nebo v poslední době oblíbenou černou barvu. Černé střešní tašky Terran Synus jsou ošetřeny nejnovějším procesem povrchové úpravy Inova, díky které je povrch střešních krytin mimořádně hladký a odolný. Jeho hedvábný lesk dává střeše jedinečný, opravdu elegantní vzhled. Přednosti povrchové úpravy Inova je vysoká odolnost barev, vynikající odolnost proti oděru, odolnější ochrana vůči mechu a hedvábný vzhled. Tašky Terran Mocca, Merlot, Korall a Carbon mají povrchovou úpravu Evo, která v sortimentu Terran představuje v současnosti svou propracovaností a použitými základními materiály tu nejvyšší kvalitu.

Nezapomněli jsme ani na pevnost a odolnost. Tašky Terran jsou z betonu, což je tradiční stavební materiál s historií více jak tisíce let. Betonové tašky jsou i u nás symbolem spolehlivosti a odolnosti a volbou betonu na střechu vytvoříte střechu pro více generací.

Vše podstatné o sortimentu střešních tašek Terran najdete na www.terran.cz.