Dřevo v koupelně

24. lis 2022

Péče o sebe je důležitou součástí našeho života. V koupelně začínáme i končíme náš den, a je proto důležité, abychom se v ní cítili dobře. Jedním ze způsobů, jak v koupelně vytvořit příjemnou atmosféru, je použití přírodních materiálů. Dřevěný nábytek v koupelně byl v minulosti tabu kvůli své vysoké citlivosti na vlhkost. Vývoj nových materiálů ale pomohl překonat obavy, že se nábytek v koupelně rychle zničí. V současnosti proto popularita nábytku s designem dřeva neustále roste.

Příroda v koupelně

Minimalistická série iCon nabízí řadu praktických úložných řešení.

Ve srovnání s chladnějším monochromatickým designem nábytku přináší dřevěný dekor do koupelny pocit tepla a útulnosti, zároveň však stále působí elegantně.

Tmavá elegance

Koupelnová série Geberit Smyle v úpravě ořech působí moderně a ušlechtile.

Nábytek s dekorem dřeva naleznete již téměř ve všech koupelnových sériích Geberit. Široký výběr úložných řešení a modularita nábytku zajišťují, že se výborně kombinují a snadno zapadnou do jakéhokoli interiéru.

Příjemný dub

Moderní série Geberit ONE v úpravě dub dodá koupelně útulnou atmosféru.

Popularita přírodního vzhledu v koupelně se vztahuje i na koupelnové doplňky. Zajímavým designovým prvkem může být splachovací WC tlačítko. Tlačítka od společnosti Geberit jsou v nabídce v řadě různých designů, například v úpravě americký dub.

Dřevěné akcenty

Skříňka pod umyvadlo ze série Geberit VariForm v úpravě ořech hickory a ovládací tlačítko Sigma21.

Získejte více nápadů pro vaši koupelnu na www.geberit.cz