GeberitDuoFresh – svěží vzduch ve Vaší koupelně

14. lis 2016

Nepříjemný zápach v koupelně nebo na záchodě je již minulostí. Přinášíme Vám řešení v podobě jednotky odsávání zápachu GeberitDuoFresh, která eliminuje zápach přímo v místě jeho vzniku, tedy ve WC míse. 

Nádech, prosím.

92 % z nás si myslí, že zápach může ovlivňovat naše pocity. Jakmile navštívíte toaletu vzápětí po jiné osobě, nemusí to zkrátka znamenat, že máte smůlu. Geberit našel řešení - již dlouho se k odsávání par a nežádoucích pachů používají v kuchyni digestoře. Stejné řešení, totiž výkonná jednotka odsávání, je nyní k dispozici také pro WC. Jednotka odsávání zápachu GeberitDuoFresh eliminuje problém přímo v místě jeho vzniku, tedy ve WC míse. Zápach tak nemá vůbec šanci rozšířit sedo místnosti. Vzduch odsávaný z WC mísy prochází přes filtr s aktivním uhlím, který pohltí všechen nepříjemný zápach a propustí jen čistý svěží vzduch, který se přes otvory kolem splachovacího tlačítka dostává zpět do místnosti. Systém funguje nezávisle na venkovním vzduchu. Není napojený na potrubí vzduchotechniky ani žádné jiné zařízení, což ulehčuje jeho montáž.

Nepříjemný zápach je odsáván přímo z WC mísy a vzduch bez zápachu se vrací přes boční otvory splachovacího tlačítka zpět do místnosti.

Jednotka odsávání zápachu se aktivuje nenápadně umístěným tlačítkem. 

Designové tlačítko splachování Sigma40

Základním prvkem systému GeberitDuoFresh je ovládací tlačítko splachování Sigma40, které je dostupné v pěti barevných variantách s povrchem ze skla nebo z plastu. Jeho součástí je elektronická řídící jednotka, uhlíkový filtr a integrovaná souprava pro dezinfekční tablety. Tablety lze snadno vyměnit odklopením ovládacího tlačítka, po vhození je tableta umístěna ve splachovací nádržce pod vodní hladinou, pomalu se rozpouští a s každým spláchnutím dezinfikuje celý vnitřní povrch WC mísy a provoní její okolí.

Za ovládacím tlačítkem Geberit Sigma40 jsou ukryté všechny technické části, včetně soupravy pro vhazování dezinfekční tablety.

Systém GeberitDuoFresh je určený pro všechny, kteří si chtějí dopřát čistý vzduch bez nepříjemného zápachu a zvýšit tak komfort ve své koupelně. 

Více informací najdete na www.geberit.cz/duofresh 

Zdroj: Geberit