I vaše domácnost může být chytřejší a váš život jednodušší

21. lis 2023

BEZPEČNOST, POHODLÍ, ÚSPORA ENERGIE NEBO TŘEBA PÉČE O ZAHRADU – S CHYTRÝMI PRODUKTY SMART HOME by hornbach MŮŽE BÝT VÁŠ ŽIVOT DALEKO SNADNĚJŠÍ.

Jen si to představte. Vyrážíte na zaslouženou dovolenou a v domě nastavíte topení a klimatizaci na požadovanou teplotu nebo předehřejete vodu. To vše, zatímco zabezpečovací systém hlídá dům a čidla kontrolují kvalitu vzduchu v interiéru. Že je to nemožné? Omyl. Vítejte v inteligentní domácnosti SMART HOME by Hornbach.

Jeden domov, jedna aplikace, mnoho různých možností ovládání. Vše lze uspořádat pomocí několika kliknutí. Život nikdy nebyl tak SMART.

SMART HOME by hornbach umožňuje ovládání různých aplikací, produktů a systémů pro dům a zahradu napříč výrobci – prostřednictvím centrální aplikace. V každé domácnosti je mnoho možností, jak tento systém zavést a žít chytřeji.

Vnitřní wifi kamera Yale

Od ložnice po zahradu

Různá chytrá zařízení si našla své uplatnění v každé části domu, kde nám pomáhají zvýšit pohodlí i bezpečnost našeho bydlení. Chytré žárovky nebo lampy zapojené do sítě prostřednictvím chytrých zásuvek lze pohodlně ovládat mobilem, tabletem nebo třeba prostřednictvím hlasových asistentů. Kromě komfortu při řízení osvětlení je důležitá i jejich bezpečnostní funkce, kdy se mohou světla v noci náhodně rozsvěcet a simulovat tak přítomnost obyvatel v domě – i když jsou třeba právě na dovolené. Spoustu peněz mohou ušetřit chytré termostatické hlavice na radiátorech, které budou zapínat topení podle nastaveného časového plánu, a naopak jej hned vypnou, když se otevře okno. Teplotní pohodu v místnostech pomohou řídit třeba i automaticky ovládané žaluzie a samozřejmě i mobilem řízená klimatizace. Suchý trávník nebo spouštění závlahy, když zrovna prší? S tím je díky chytré domácnosti konec. S pomocí senzorů deště a vlhkosti půdy je možné řídit zavlažování přesně tak, jak vaše zahrada právě vyžaduje.

Řízení zavlažování Gardena

Zapomeňte na klíče

Dlouhá řada chytrých zařízení slouží také pro zvýšení bezpečnosti našeho bydlení. Ať už nasadíte kamerový systém s připojením do vašeho mobilu, detektory pohybu rozsvěcující světla, senzory otevření (a rozbití) oken či dveří nebo chytré detektory kouře a zaplavení – váš dům bude pokaždé o něco bezpečnější. A nezapomeňte přitom na své pohodlí – chytré zámky ovládané mobilem jsou nejen bezpečné, ale také vás zbaví nutnosti nosit s sebou neustále svazek klíčů. Navíc můžete odemknout i na dálku – třeba návštěvě, která nečekaně dorazila o něco dříve. Chcete vědět více o tom, co zařízení pro chytrou domácnost zvládnou a jak se s nimi pracuje?

Navštivte prodejnu HORNBACH a poraďte se s odborníky na slovo vzatými.

Více informací na: www.hornbach.cz

Elektronický zamek dveři Yale


Náš tip:

ŘÍDICÍ JEDNOTKA SMART HOME BY HORNBACH

Nezbytným základem každé chytré domácnosti je centrální jednotka, která slouží pro připojení jednotlivých zařízení. SMART HOME by hornbach je řídicí jednotka s podporou všech důležitých standardů bezdrátového připojení zařízení chytré domácnosti – Wi-Fi, Bluetooth, Z-Wave a ZigBee. Univerzálnost jednotky podporuje také kompatibilita se systémy Amazon Alexa, Google Home, GARDENA smart system a Philips Hue. Díky tomu může jednotka SMART HOME by hornbach, ovládaná stejnojmennou mobilní aplikací, propojit dlouhou řadu zařízení od různých výrobců, která by jinak spolupracovat nemohla.