Jak vybrat masážní vanu a vše, co kvalitní zařízení nabízí?

27. pro 2021

Rekonstruujete či vybavujete novou koupelnu a uvažujete nad pořízením hydromasážní vany? V článku Vám popíšeme vše, co je možné před výrobou vany ovlivnit, změnit či jinak upravit. Pokud si přejete v pohodlí domova užívat benefitů teplé koupele s vodní masáží, podívejte se, jaké možnosti Vám můžeme nabídnout.

Rohová masážní vana s chromoterapií THALEILA 160 x 105 cm

Prvním a základním krokem je rozhodnutí o určení velikosti a typu vany. Rozměry vany většinou určuje prostor, který máte v koupelně pro hydromasážní vanu vymezený. Tvar vany se poté vybírá podle typu použití. Rohové vany GAIA, které nabízíme v rozměrech 140 x 140 cm a 150 x 150 cm, jsou většinou díky velké užitné ploše využívány pro dvě osoby.

Rohová masážní vana s perličkou GAIA FLAT 140 x 140 cm se světlem

V nabídce máme i rohové vany určené pro jednoho uživatele. Jedná se o vany řady THALEILA a NIKÉ. Tyto dvě rohové masážní vany nabízejí komfortní vybavení a pohodlné využívání při rozměrech 160 x 105 cm. U vany jistě využijete i praktický prolis, který slouží jako pohodlné sedátko.

Hydromasážní vana do rohu s perličkou a světlem NIKÉ FLAT 160 x 105 cm

Velice oblíbené jsou i obdélníkové vany řady KRONA, které je možno objednat v rozměru 170 x 80 cm a 180 x 80 cm. Ve větší variantě tj. 180 cm je díky rafinovanému umístění odpadu uprostřed vany možno využít hydromasážní vanu pro dvě osoby. Vana má elegantní tvar, který je spojený s pohodlným využitím při koupeli.

Hydromasážní vana KRONA SURF + CHROMO 180 x 80 cm

Nejmenší a zároveň i největší rozměr vany co se délky týče nabízí řada RHEY. Rozměry této série nabízí hned tři varianty 160 x 75 cm, 170 x 75 cm a nejprostornější 190 x 80 cm. Pro tuto vanu je typická menší houbka a umožňuje tak snazší pohyb i méně pohyblivým osobám.

Hydromasážní vana RHEY FLAT 190 x 80 cm

Dalším krokem je vybrání typu systému, který chcete ve vaně využívat. V základní výbavě je instalovaný hydromasážní systém (masáž vodním proudem). Trysky tohoto systému jsou vybaveny otočným kloubem pro přesné nasměrování proudu na místa, kde je masáž potřeba. Intenzita masáže se dá měnit pomocí ovladače, který je umístěn na okraji vany. Touto masáží dosáhnete rozproudění krevního oběhu v těle a promasíruje unavené svalstvo.

Jemnější masáž poté nabízí perličkový systém, který lze na přání zákazníka instalovat. Poté se jedná o kombinovanou masážní vanu s vířivkou. Perličková masáž nedosahuje takové intenzity, ale naopak lehce masírují celé tělo stovky vzduchových bublin, které zajistí prokrvení pokožky. Pro posílení relaxace je možno využít světelnou terapii, díky které si můžete nastavit oblíbenou barvu, nebo využít z několika předvolených programů.

Hydromasážní vana TITAN SURF 180 x 100 cm

K masážním vanám nabízíme širokou škálu příslušenství. Vybrat si můžete například z různých druhů vanových baterií, které svým vzhledem dominují celé vaně a díky jejímu zasazení přímo na okraji vany odpadá nutnost montáže baterie na zeď a s tím spojené další úkony. Pro pohodlné a zároveň praktické využití vany doporučujeme zakoupení odnímatelného podhlavníku, který je nenáročný na údržbu. Pokud se rozhodnete pro snadnou instalaci a nebudete chtít vanu obezdívat, máme pro všechny vany nachystané odnímatelné přední i boční krycí panely.

Vana osazená baterií s ruční sprchou

Rádi Vás uvítáme v naší vzorkovně v Tetčicích, kde máme vystavený veškerý náš sortiment. Dominantou naší vzorkovny je zapojený parní box a masážní vana s chromoterapií. Přijeďte se podívat! Pokud máte nějaké otázky, určitě zavolejte, rádi poradíme a vše vysvětlíme.

ARTTEC S.R.O., Rosická 358, Tetčice, 664 17, Tel.: 546 422 114.