Každá čtvrtá taška TONDACH zdarma. Jen do 20. května!

2. kvě 2016

Využijte i vy jedinečnou nabídku největšího českého výrobce pálené střešní krytiny TONDACH na akční modely a získejte každou čtvrtou tašku zdarma. Ať už stavíte nebo plánujeterekonstrukci střechy, určitě uvítáte tuto informaci. Vždyť pálená střešní krytina je právem nejoblíbenější krytinou ve střední Evropě – a to zdaleka ne jen kvůli svým designovým vlastnostem, ale stejně tak kvůli své odolnosti.

Limitovaná nabídka akčních modelů posuvných tašek

V akci můžete aktuálně získat hned tři oblíbené modely pálených tašek v celkem pěti variantách. Ve všech případech se jedná o vysoce kvalitní český a 100% přírodní produkt. Konkrétně se jedná o tyto modely:

 

  • Stodo 12 – engoba měděná, posuvná taška
  • Stodo 12 – engoba černá, posuvná taška
  • Brněnka 14 – engoba červená, posuvná taška
  • Samba 11 – engoba červená, posuvná taška
  • Samba 11 – engoba černá, posuvná taška

 

Proč je pálená taška nejen ve střední Evropě tak oblíbená?

Pravá pálená střešní taška je již po dlouhá léta na území střední Evropy nejoblíbenější střešní krytinou a vůbec se není čemu divit. Nejde zdaleka o to, že je to krytina tradiční a že pálený materiál používali už naši předkové dávno v historii, což je fakt. Tato zcela přírodní pálená střešní krytina se však současně vyznačuje také vysokou odolností. A to nejen z hlediska mrazuvzdornosti, ale také například barevné stálosti.

            Oblíbená taška Samba 11 je vhodná i pro rekonstrukce střech s nízkým sklonem

Velká variabilita pálené střešní krytiny

Dalším obrovským pozitivem je možnost výběru – uživatelé mohou volit z velkého množství kombinací modelů, povrchových úprav a jejich barevných provedení. Využití pravé pálené střešní tašky TONDACH je díky tomu možné prakticky u jakéhokoli typu stavby – od historických budov, venkovských stavení přes klasické rodinné domy stavěné v druhé polovině dvacátého století až po dnešní novostavby bytových domů. Pálené střešní tašky skvěle doplňují střechy na vesnicích i v centrech metropolí a jsou proto často voleny při rekonstrukcích domů různého stáří.

            Posuvná taška Samba 11 v moderním provedení engoba černá

Laboratorně testovaná odolnost pálené tašky

Odolnost tradiční pálené tašky je všeobecně známá. Střešní krytina ve výborné kondici odolává až extrémní nepřízni počasí, agresivním kyselým dešťům nebo také UV záření. Mimo jiné jsou však jednotlivé šarže tohoto typu střešní krytiny pravidelně a pečlivě testovány v laboratořích TONDACH, a to například tak, že jsou podrobovány určitému počtu zmrazovacích cyklů. Tím výrobce imituje přirozené zmrazovací a rozmrazovací pochody, kterými jsou pak běžně tašky na střechách vystavovány.

            Moderní taška Stodo 12 v provedení engoba měděná

Novinka – glazura Amadeus černá u dvou oblíbených modelů

Pálená střešní krytina je sice tradičním produktem, což ale neznamená, že by výrobce TONDACH v průběhu času nepřicházel s inovacemi – například ve formě nových modelů nebo povrchových úprav. Jednou z posledních takovýchto novinek je elegantní glazura Amadeus v černé barvě. Její zařazení do portfolia uživatelům ještě více usnadňuje výběr té nejvhodnější podoby krytiny právě pro jejich střechu. Černá glazura Amadeus je aktuálně vyráběna u dvou modelů posuvných tašek – Figaro 11 a Stodo 12. Tato forma povrchové úpravy tašku nejen zušlechťuje, ale dodává jí také vysoce elegantní design.

            Pálená taška Brněnka 14 právě v jarní akci

TONDACH je záruka kvality a sofistikovaného uceleného řešení

TONDACH Česká republika s.r.o. je od roku 2015 součástí skupiny Wienerberger AG, v rámci které působí na stavebním trhu stejně silná značka Porotherm. Toto spojení představuje pro zákazníkamnohé výhody, které ocení nejen stavitelé novostaveb. Ti mohou využít výjimečných služeb a komplexních řešení společně se zárukou kvalitních přírodních materiálů. Výsledkem je garance nejen dokonalé střechy, ale i dokonalého komfortu bydlení.

Více informací o jednotlivých modelech tašek TONDACH, stejně jako o jejich technických parametrech najdete na Tondach.cz