Která střešní krytina je čím starší tím pevnější?

28. dub 2021

Střešní krytina BETA vdechne atraktivní vzhled vašemu domu a přitom dosáhne vysokou kvalitu provedení. Právě střešní krytina je tou pomyslnou korunou vašeho bydlení a aby taková byla vyrábíme ji v KM BETY. Receptem na dlouhověkost střechy je odolnost a pevnost. Jak toho naše střešní tašky dosahují? 

Při výrobě dbáme na každý jeden detail, o čem se můžete přesvědčit sami pohledem na zadní stranu střešní tašky. Propracované podélné a příčné vyztužení profilu zvyšuje pevnost. Když k této vysoké pevnosti přičteme přídavné bodové odsazení naši tašky od střešní latě vytvoříme pro vás střešní krytinu pevnou a také stabilní. To vám přijde vhod zejména v úžlabí a na nároží, kde jsou požadovány vyšší nároky. 

A jak si poradí s rozmary počasí? Snadno. Na to je připravena zvýšenou vodní drážkou, která spolehlivě odvede dešťovou vodu. Spojením těchto vlastností pro vás vytvoříme střešní krytiny, které splní nebo ještě předčí vaše očekávání. 

Víc než slova za nás bude mluvit video. Schválně, kolik let byste tipovali této střešní krasavici BETA

Je jí 12 let, to byste do ní neřekli, že? Naše výrobky testujeme, simulujeme proces stárnutí abychom mohli s hrdostí a jistotou říci, že naše krytina splňuje požadavky na odolnost. A protože našim krytinám věříme, poskytujeme vám záruku 50 let. 

Přemýšlíte kolik vás bude stát pokládka nové krytiny nebo rekonstrukce té stávající? 

Zašlete nám projektovou dokumentaci podle které vám na míru zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku. A co když ještě nemáte projekt? Pro ty z vás máme k dispozici orientační kalkulačku materiálu, která vám poslouží pro odhad investic spojených se střechou.

Po následném dodání hraje důležitou roli správná pokládka. Myslíme i na to. Postupně zveřejňujeme instruktážní videa, blíže popisující pokládku střešní krytiny. Na ně se můžete podívat na odkazu níže:

Budeme rádi, když s námi zůstanete v kontaktu i po dodání střešní krytiny a dáte nám vědět jak jste se svou novou/ případně zrekonstruovanou střechou spokojeni.