Mimořádně oblíbená koupelnová série Geberit iCon se rozrostla o nové kousky

26. zář 2022

Koupelnová řada iCon se poprvé objevila na trhu v roce 2009 a již tehdy vyvolala obrovský zájem, který se jí podařilo udržet dodnes. Díky svému modernímu, elegantnímu a zároveň nadčasovému vzhledu se i po více než 10 letech stále drží ve svém segmentu na předních příčkách. Nyní přišel čas ji trochu osvěžit. Do nabídky přibyly nové kousky sanitární keramiky a koupelnového nábytku s vylepšenými funkcemi a ještě flexibilnějšími možnostmi kombinování.

           
Když do sebe všechno zapadá...

Unikátnost koupelnové série Geberit iCon spočívá v neomezených možnostech, které s sebou přináší do koupelen všech tvarů a velikostí. Obrovská variabilita vám umožní navrhnout si koupelnu přesně podle vašich potřeb a představ.

Můžete si vybrat z velkého množství vysokých, nízkých či bočních skříněk a otevřených poličkových dílů, které do sebe dokonale zapadají. Největší změnou prošly skříňky pod umyvadlo. Nyní nabízí ještě více úložného prostoru a možnost doplnění o organizační systém, díky kterému budou vaše zásuvky vždy přehledné a uklizené.

Zároveň se všechny kousky koupelnového nábytku ze série Geberit iCon dají snadno kombinovat i se širokou škálou zrcadel a sanitární keramiky – od umyvadel přes WC až po bidety. Ty svými čistými liniemi celou sérii perfektně doplní. A je už jen na vás, jestli se rozhodnete ladit všechny prvky do jedné barvy nebo vás láká kreativní kombinace různých barevných povrchů.

Ideální řešení i do malých koupelen

U koupelnové série Geberit iCon se nezapomnělo ani na ty prostorově nejskromnější koupelny, a proto jsou její součástí i produkty navržené speciálně pro tyto účely. Prostorově úsporné skříňky a police a zkrácená WC či rohová umyvadla jsou ideálním řešením například pro menší koupelny pro hosty.

Hledáte vybavení pro svoji novou koupelnu? Objevte neomezené možnosti, které vám nabízí variabilní koupelnová série Geberit iCon.