Na střechu s výjimečnou klasikou

4. zář 2017

Stojíte právě před rozhodnutím, jakou vybrat střechu na svůj dům? Pokud nejvíce tíhnete ke klasické skládané krytině, vybrali jsme pro vás jednu zajímavou nabídku.  Na podzim můžete za zvýhodněných podmínek pořídit betonovou tašku Classic Protector PLUS, která je nositelkou prestižního ocenění Zlatá taška 2017.

Profil Classic je elegantní a symetricky zvlněný. Zajišťuje rychlý odtok dešťové vody ze střechy.

V čem je výjimečná?

Je klasická, ale přesto výjimečná. Betonová taška Classic Protector PLUS pochází z dílny renomované značky Bramac, které se u tohoto produktu podařilo skloubit tradiční vzhled s vyspělou výrobní technologií. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Tuto střešní krytinu tak charakterizuje stálobarevnost a vyšší odolnost vůči vlivům počasí i usazování mechů, nečistot a řas.

Schéma průřezu střešní taškou Classic Protector PLUS.

Prověřená ze všech stran 

Vaše střecha bude v průběhu celé své životnosti odolávat pravidelným poryvům větru, náporu stékající vody během bouřek, krupobití či sněhovému zatížení v zimním období. Betonové tašky jsou synonymem pro střechu odolnou za každého počasí. Bramac na kvalitu a mrazuvzdornost betonových tašek poskytuje třicetiletou záruku. Firma navíc prověřuje 100% funkčnost u svých výrobků sérií zátěžových testů, které jsou ve svém oboru naprosto nevídané. Díky zázemí celosvětového koncernu BMI má otevřené dveře do špičkově vybavených laboratoří v Německu. Testy probíhají mimo jiné i ve větrném tunelu, který dokáže nasimulovat i velmi kritické situace, jež mohou nastat v reálných podmínkách na střeše (např. větrem hnaný déšť). Před uvedením na trh prošla důkladným testováním i střešní taška Classic Protector PLUS.

Značka Bramac disponuje špičkovým technologickým zázemím.

Vhodná pro novostavby i rekonstrukce

Betonová taška Classic Protector PLUS v ploše působí harmonickým dojmem, neboť symetrická vlna dodává střeše tradiční ráz a eleganci. Vychází z architektonické tradice středoevropského regionu a nachází tak uplatnění nejen u novostaveb, ale i rekonstrukcí, včetně typických venkovských stavení či chalup. Dostupná je ve čtyřech barevných provedeních (cihlově červená, červenohnědá, tmavohnědá a ebenově černá).

Cihlově červená už nehraje prim. Stavebníci si oblíbili i jiné odstíny střech.

A jeden tip na závěr

Chcete vědět, kolik střešních tašek Classic Protector PLUS byste potřebovali pro svou novou střechu? Bramac vám zdarma vypracuje cenovou nabídku. Výrobce ke každému modelu střešních tašek navíc nabízí kompletní program originálních střešních doplňků pro vyřešení každého detailu střechy.

Taška Classic Protector PLUS na novostavbě rodinného domu.