Novou střechu ještě na podzim!

28. zář 2015

Podzim je pro rekonstrukce obecně ideálním obdobím, a to i v případě renovace střechy. Podzimní počasí nabízí vhodné podmínky, a i proto řada výrobců a prodejců stavebních materiálů v rámci této druhé vlny stavební sezóny nabízí produkty za příznivé ceny. Je tak možné výhodněji získat například oblíbené modely pálené střešní tašky TONDACH. Které typy tašek to jsou a kde můžete pohodlně najít svého prodejce?

Posuvná taška Brněnka 14 v provedení červená engoba je zařazena mezi akční modely pro podzim 2015

Tašky TONDACH za podzimní ceny u prodejců

Cenové zvýhodnění u prodejců TONDACH se týká celkem čtyř modelů pálené tašky v pěti provedeních. Za příjemných finančních podmínek díky tomu mohou majitelé nemovitostí a stavitelé získat oblíbený a vysoce odolný produkt z přírodního materiálu, který bude za předpokladu dodržení principů správné pokládky těšit poskytnutým komfortem i další generace.

Aktuální akční modely pálené tašky TONDACH

  • Brněnka 14 červená engoba
  • Stodo 12 měděná i černá engoba
  • Figaro 11 červená engoba
  • Hranice 11 červená engoba

Moderní drážková taška Stodo 12 vytváří díky jednomu plochému žlábku jemnou a klidnou strukturu střešní plochy

Kde hledat prodejce pálené krytiny ve vašem okolí

Jak ale prodejce produktů TONDACH v blízkosti vašeho okolí najít? Pomůže vám jednoduchý katalog prodejců přímo na stránkách výrobce.

Stodo 12, měděná engoba. Realizace získala 2. místo v soutěži TONDACH Pálená střecha 2013 v kategorii Rodinné domy a obytné stavby

Figaro 11: plochá pálená taška na podzim výhodně

Jedním z modelů pálených tašek TONDACH, které teď na podzim nabízí celá řada prodejců v podzimní akci, je také poslední novinka Figaro 11 (konkrétně v provedení červená engoba). Tato moderní plochá taška se vyznačuje elegantním a jednoduchým designem, tradičním způsobem výroby a také vysoce ekonomickou pokládkou.

Díky tomu si model Figaro 11 získává své příznivce mezi fanoušky čistých linií i kvalitních přírodních materiálů. Tato pálená střešní taška je plochá a na střeše ve výsledku vytváří dokonale hladkou strukturu. Je také posuvná, takže se skvěle hodí i pro rekonstrukce. Za zmínku rozhodně stojí také vysvětlení čísla 11 v jejím názvu - to totiž značí výhodnost pokládky tašky, přičemž na pokrytí 1mje potřeba pouhých 10,9 kusů střešní krytiny.

Plochá taška Figaro 11 v provedení červená engoba. Tato posuvná taška je poslední novinkou TONDACH

Nový hladký hřebenáč jako univerzální střešní prvek

Obdobně jako plochý model tašky Figaro 11, i hladký hřebenáč č. 6 o šířce 22,5 cm se nově vyrábí také v České republice. To má vliv jak na dostupnost, rychlost dodání, tak na výslednou cenu. Tento typ hladkého hřebenáče se hodí nejen ke zmíněné ploché tašce Figaro 11, ale rovněž ke střešním taškám s vlnou, jako je Samba 11 nebo Románská 12 i k taškám drážkovým (Francouzká 12, Hranice 11).

Pálená taška Hranice 11, červená engoba

Nový online katalog pro inspiraci při rekonstrukci střechy

Plánujete novou střechu, ale stále jste se ještě úplně nerozhodli, který model pálené střešní tašky byste měli pro daný účel zvolit? Pak jistě oceníte nový online katalog TONDACH. Práce s touto jednoduchou webovou aplikací je velmi snadná - umožňuje lehce filtrovat jednotlivé modely tašek dle tvaru, barvy a dalších kritérií. Krytinu v detailu si pak můžete prohlédnout v galerii realizací, a to včetně vlastního řešení střechy. U každého typu tašky najdete také kompletní technické údaje a další podrobnosti.

Pro více informací doporučujeme navštívit přímo webové stránky výrobce tondach.cz