Nový katalog Koupelny 2015 je "venku"!

20. dub 2015

Nový SIKO katalog 2015 plný koupelnových trendů sezóny právě vyšel! Nenechte si ujít atraktivní novinky nejen pro vaší koupelnu!

Vážení zákazníci,

právě vyšel náš zbrusu nový koupelnový katalog plný trendů sezóny a atraktivních novinek. Výrazným prvkem letošních novinek v obkladech jsou 3D obklady s plastickým reliéfem v nejrůznějších tvarech – např. série Danubio nebo Papirus. Pro jejich výraznost obvykle dekorativně dotvářejí vzhled koupelny nebo celého interiéru. Jak se vám líbí? 

Máte-li rádi hravost a výrazné barvy v koupelně, pak si vás rovnou dovolíme nasměrovat na další z dalších novinek, a to na sérii Happy. Jak sám název napovídá, s kombinací veselých, výrazných barev a dekoru květů či pruhů, vytvoříte koupelnu třeba i v námořnickém stylu nebo naopak jako jarní rozkvetlou louku, plnou barevných květů. Množství kombinací je opravdu nepřeberné, záleží jen na vaší představivosti.

Novinek je v katalogu celá řada. A to nejen v segmentu obkladů a dlažeb. Např. v sortimentu vodovodních baterií jistě potěšíme milovníky hranatých tvarů novinkou – řadou CubeWay. Aby vše ladilo a vaše koupelna se proměnila v designově ucelený koncept, vytvořili jsme novinku CubeWay i v koupelnovém nábytku a sanitě.

Ti z vás, kteří naopak preferujete lehkost a eleganci oblých tvarů, určitě zaujme nová řada vodovodních baterií Candy. Výběr je jen na vás.

Novinek je v katalogu celá řada, tak neváhejte a zalistujte katalogem online nebo si katalog objednejte zdarma, s doručením na Vaši adresu.

TIP "na míru" pro vás:

Nenechte se ve své koupelně omezovat a navrhněte si vlastní řešení. Ať už třeba v podobě nábytku na míru anebo originálním řešením sprchového koutu. 

  • Namodelujte si sprchový kout přesně dle vašich potřeb! Dáváte přednost sprchování před vanou? Nevyhovuje vám dostupná nabídka typizovaných sprchových koutů? Jednoduše požadujete "atyp" -  vlastní, originální řešení sprchového koutu? Nenechte se ve své koupelně omezovat a navrhněte si vlastní řešení.  
  • rychlost návrhu v unikátním plánovači pouze v 5 ti krocích
  • široký výběr barevného provedení rámů, výplně, madel, pantů
  • rychlost dodávky do 28 dnů
  • autorizované montáž
  • česká výroba (Ravak)

Hlavní výhody řešení na míru:

S pomocí plánovače si snadno sami sestavíte sprchový kout, přesně šitý na míru vašim potřebám a prostorovým dispozicím vaší koupelny. Už žádné omezení pouze typizovaným rozměrem či barvou. Sprchový kout, sprchové dveře, ale i pevnou stěnu včetně barvy rámu/pantu, madla a výplně si nyní sami namodelujete.

  • Být sami svými architekty a vytvořit si vlastní originální řešení koupelnového nábytku se stalo pro řadu z vás skutečným požitkem. Máte originální koupelnu a rádi soutěžíte? Potom neváhejte, inspirujte ostatní a přihlaste vaši originální koupelnu do soutěže. Blýskněte se s nábytkem na míru a vyhrajte 20 000 Kč.

Novinky máme i pro členy Zákaznického klubu SIKO. Ve spolupráci s našimi partnery jsme rozšířili nabídku klubových benefitů. Připojte se k nám, do Klubu, a můžete čerpat klubové výhody již při prvním klubovém nákupu.

S tradicí již více než 2 desetiletí vám přinášíme co nejefektivnější řešení pro vaši koupelnu. Vše s garancí nejlepších cen!V SIKO vám nabízíme maximální kvalitu za co nejlepší ceny. Jsme jiní, neděláme jen akce na časově omezené období. Naopak máme celoroční trvale výhodnou nabídku.

Věříme, že v novém katalogu najdete řadu inspirace pro plněních vašich snů o nové koupelně.

Těšíme se na vás v kterékoliv z 53 prodej SIKO.