Odborníci společnosti HELUZ poradí během online veletrhu VELETON

17. led 2022

Plánovanou stavbu rodinného domu nebo jeho rekonstrukci můžete naživo, přitom z pohodlí domova zkonzultovat s odborníky společnosti HELUZ - během online stavebního veletrhu VELETON (21. – 23. ledna 2022).

Počítač, telefon či tablet vám postačí, abyste se dozvěděli, jak začít stavět. „Nejprve pomůžeme především s výběrem vhodného materiálu pro energeticky úsporné a zdravé bydlení,“ říká Filip Bosák, manažer technického poradenství českého výrobce cihelných systémů HELUZ. A pokud se stavebník rozhodne pro tradiční ekologický materiál, kterým cihly HELUZ jsou, může se spolehnout na technickou podporu i v průběhu stavby. „V rámci online veletrhu představíme i další naše služby, které investorovi poskytujeme při stavbě bezplatně. Prohlédnout si bude moci zajímavé prezentace, stáhne si letáky do virtuální igelitky, poradíme mu, jak získat slevový kód a benefity se Šekovou knížkou HELUZ a mnoho dalšího,“ vysvětluje Filip Bosák ze společnosti HELUZ důvody, proč se vyplatí zúčastnit se veletrhu VELETON.

Online veletrh se poprvé uskutečnil loni v lednu. „Pro nás to bylo vítané řešení, v době pandemie jsme se mohli potkat „naživo“ s investory a zodpovědět jejich dotazy. V loňském roce náš „stánek“ navštívilo více než tři tisíce lidí, někteří i opakovaně,“ doplňuje Andrea Stejskalová z marketingu společnosti HELUZ.

Pokud letos navštívíte virtuální stánek HELUZ, můžete se dostat do slosovací soutěže o hodnotné ceny.

Registrace na webinář.