Pochopíme konečně, že epidemie koronaviru je další upozornění na nutnost změny způsobu bytí společnosti?

21. pro 2020

Se změnou životního stylu můžete začít i u Vás doma. Zamyslete se nad základními třemi body, jimiž jsou potrava, prostředí a pozitivní psychika. Příjemnou atmosféru navodíte použitím našich zařízení určených jak k očistě celého těla, tak k relaxaci. Za tímto účelem nabízíme parní lázně, vany s chromoterapií a další.

Dokážeme, aby naši potomci nežili v primitivních životních podmínkách?

Jednou, až se naši potomci budou seznamovat v dějepise s událostmi v 21. století, určitě tam nebude chybět zmínka o „době koronavirové“. Je ale otázkou, zda tato skutečnost nastane. Bude-li společnost nadále pokračovat v současném životním stylu, který vede ke stále se prohlubujícímu odklonu od záměru tvůrce Systému Univerza a člověka v něm, naroste kvantita natolik, že dojde ke změně kvality života.

Ekologiské čistící prostředky do koupelny Briochin, přírodní prostředky

Změna životního stylu

Jedině změna životního stylu popsaného ve „Třech pilířích“ (potrava, prostředí a pozitivní psychika) povede k postupnému narovnávání a ozdravění. Je také samozřejmé, že je nutno opustit současné dogma podporované vědou – výlučná existence hmoty a zánik osobnosti spolu se zánikem fyzického těla. Pak snad více jedinců pochopí, kdo jsou a kam směřují a přijmou životní styl v souladu se Systémem Univerza.

Přírodní prací prostředky Marseillské mýdlo - kostka na praní Briochin 

Přírodní mýdla na ruce Briochin, ekologická kosmetika Savon 

Inspirace u předků a použití dávno vyzkoušených procedur

Arttec, ryze česká firma, se snaží již několik let ve spolupráci s týmem „Svět je jinak“ rozšiřovat tyto netradičně získávané informace v rámci programu „Moje koupelna“ a životní styl v souladu s přírodou. K využívání parních lázníchromoterapie a aromaterapie spojené s vodní masáží pro relaxaci, rehabilitaci a obnovu zdravotní rovnováhy mají všechny výrobky zabudované technologie dovolující tyto metody využívat v domácím prostředí. Jsou to metody, které jsou stále ještě považovány za alternativní a klasická medicína je k nim skeptická. Bez aplikace chemických léčivých prostředků si nedovede nápravu zdravotní rovnováhy představit. Vědu nepřesvědčí ani to, že prastaré umění holistického léčení využívali již staří Egypťané a Číňané.

Parní box model 8 Briliant, Smaragd 90 x 90 cm, nízká vanička, rádio, strop, sedátko 

Myslete na své duševní i fyzické zdraví

Nemusíte být nešťastní z toho, že v současné situaci je z moci úřední kvůli epidemii koronaviru omezován či úplně zastaven provoz zařízení fitness center, poskytování služeb v oblasti balneologie a dalších zařízení sloužících k relaxaci a rehabilitaci. Pořiďte si adekvátní náhradu v podobě koupelnového zařízení se zabudovanou technologií, které plně v domácích podmínkách nahradí saunu, vodní masáže, relaxační, rehabilitační a léčebné koupele. Vložená investice se vám rychle vrátí nejen jako účinná prevence k udržení zdravotní rovnováhy, ale také jako úspora nákladů a času, které vyžadují návštěvy wellness center, nebo obdobných zařízení. Navíc naše zařízení jsou snadno zabudovatelná a nepotřebují velké prostory.

Sprchové dveře do niky, zástěny, koupelnové stěny 

Přírodní kosmetika a čistící prostředky bez chemikálií

Nabídka firmy by nebyla úplná, kdyby nebyly k dispozici i ryze přírodní čistící prostředky s velkou účinností a snadnou aplikovatelností. Čistící prostředky a mýdla od francouzské  firmy Briochin jsou čistě přírodního původu. Neobsahují žádné ropné a živočišné deriváty, nejsou testovány na zvířatech. Podrobnější informace jsou uvedeny na certifikátech ECOCERT Greenlife podle standardů ECOCERT, které jsou k dispozici na www.detergents.ecocert.com. 

Esenciální olejíčky, aromaterapie 

V nabídce Arttec rovněž naleznete velký sortiment aromatických esenciálních olejů pro použití v aromaterapii pocházející z prověřených zdrojů.

Veškeré produkty firmy Arttec naleznete na www.arttec.cz.