Podle čeho si vybrat střešní krytinu pro svůj dům?

7. zář 2021

Podzim už klepe na dveře, a proto je vhodný čas pustit se do rekonstrukce své střechy nebo svou hrubou stavbu zastřešit. A to ještě předtím než dopadne první sněhová vločka. 

Všichni jsme byli svědky extrémním výkyvům počasí, které za uplynulých let nastali - slunečný den střídalo husté sněžení doprovázené silnými nárazy větru. Jen si představte, jakými všemi extrémy počasí musí střecha vzdorovat. A to nejlépe po dobu několik let. Na trhu existuje velké množství střešních krytin, ale jaká krytina vám zabezpečí dostatečnou ochranu před těmito povětrnostními vlivy? Jen vysoce pevná, betonová. Tím, že beton časem vyzrává, zvyšuje svou pevnost a také svou odolnost.

Jakou betonovou střešní krytinu si vybrat? 

Není beton jako beton. Každá střešní taška má své konstrukční vychytávky. Například střešní krytina BETA v povrchové úpravě PRIMA svou zvýšenou vodní drážkou spolehlivě odvede hnanou dešťovou vodu, její podélné a příčné vyztužení žebry ještě více zvyšuje pevnost tašky a zesílený materiál ve středu tašky se postará o odolnost vůči účinku sněhu. Povrchová úprava PRIMA střešní tašce dodá hladký povrch extra odolný vůči nečistotám a prodlužující životnost. Hodí se tedy jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce.

Při výběru betonové střešní krytiny nedělejte kompromisy! Vaši střeše dopřejte atraktivní vzhled, odolnost a dlouhou životnost za rozumnou cenu. Stačí jen zaslat nákres vaši střechy přes Kalkulačku materiálu společnosti KM Beta a do podrobnosti uvést kód: “CHCIPRIMASTŘECHU” a získáte exkluzivní slevu 45 % na střešní krytinu BETA v povrchové úpravě PRIMA. Sleva je časově ohraničena a to jen do konce října 2021.