Produktová řada Kingfire opět zabodovala

14. pro 2018

Přední evropský výrobce komínových systémů společnost Schiedel, s.r.o. opět bodovala v prestižní mezinárodní designové soutěži ADA Archiproducts Design Award 2018. V konkurenci více jak 600 produktů zvítězila produktová řada Kinfgfire v kategorii Konstrukce. Pro komínové systémy s integrovanou vložkou Kingfire Grande, Kingfire Classico, Kingfire GrandeS a Kingfire LineareG  to jej již několikáté ocenění v řadě. 

Nezávislá porota 40 profesionálů měla 2 týdny na zhodnocení všech přihlášených projektů. U vítězných produktů ocenila inovativní přístup, technické a designové zpracování a užitnou hodnotu. Komínový systém Kingfire splnil všechna kritéria a zvítězil v kategorii Konstrukce.

Modely Kingfire byly vyvinuty speciálně pro ty, kteří bojují ve svém projektu o každý metr. Monolitický komínový systém se zabudovaným krbem zabírá plochu cca 45x45 cm, což představuje zhruba polovinu než klasický komín, na který jsou napojena krbová kamna. Další výhodou je technická spolehlivost a mimořádně rychlá a jednoduchá montáž.

Od uvedení modelů Kingfire na trh klade společnost Schiedel důraz na designové zpracování a prožitek domácí tepelné pohody. Modely Kingfire Classico, Kingfire Lineare a Rondo byly na mezinárodním poli několikrát oceněny již několikrát. Ať už prestižní cenou Red Dot Award nebo Plus X Award.

Schiedel je součástí skupiny Standard Industries. Jako evropská jednička nabízí vysoce energeticky efektivní komínové systémy a integrovaná řešení v oblasti spotřebičů na pevná paliva. Se svými 70 letými zkušenostmi na trhu představuje Schiedel spolehlivost a vysokou sofistikovanost svých výrobků, inteligentních montážních řešení s odpovídajícím servisem. Sídlem Schiedel, s.r.o. jsou Nehvizdy, okres Praha-východ. Více se dozvíte na https://www.standardindustries.com/