Skládací pouzdro PROFIKIT šetří místem

18. říj 2021

Malé přepravní rozměry a snadné smontování přímo na stavbě – to jsou hlavní přednosti skládacího stavebního pouzdra PROFIKIT, které v transportním balení zabírá až 6× méně prostoru než klasické stavební pouzdro. Místem tak šetří hned dvakrát.

Schovejte dveře do stěny a získejte ve svém bytě trochu prostoru navíc! K tomuto účelu skvěle poslouží skládací stavební pouzdro PROFIKIT z dílny JAP FUTURE, které dokáže šetřit místo hned dvakrát – nejen v konečném důsledku při zabudování do stěny, ale už při samotné přepravě na stavbu. Pouzdro PROFIKIT je svojí funkčností shodné se standardním stavebním pouzdrem, liší se však svojí odlehčenou konstrukcí. Oproti klasickému stavebnímu pouzdru je tvořeno jednotlivými dílci bez pevné bočnice. „PROFIKIT jsme vyrobili s cílem zmenšit přepravní rozměry stavebního pouzdra na minimum. Ocení to nejen sami stavebníci, kteří tak mají usnadněný transport tohoto stavebního dílce, ale třeba i ti, kteří řeší rekonstrukci v malých prostorech s horší přístupovou cestou, jako například obyvatelé panelových domů s úzkými chodbami. V nich se s klasickým stavebním pouzdrem hůře vytáčí a prochází, PROFIKIT tento problém nemá,“ vysvětluje Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti JAP FUTURE, jediného českého výrobce stavebních pouzder.

PROFIKIT je na stavbu dodáván v demontovaném stavu, ale jeho sestavení se není třeba vůbec obávat! „Konstrukce stavebního pouzdra PROFIKIT je připravena tak, aby jeho seskládání přímo na stavbě proběhlo lehce pomocí předchystaných spojů, které do sebe stačí jednoduše zasunout a zacvaknout. K sestavení tak není potřeba žádných šroubových spojů či jiného spojovacího materiálu, ani vrtacích a šroubovacích nástrojů,“ dodává Petr Paksi.

Stavební pouzdro PROFIKIT je určené pro sádrokartonové příčky s dokončenou tloušťkou 100 a 125 mm a usazuje se na něj klasická obložka. Je vybaveno vysoce kvalitním pojezdovým mechanismem s odnímatelnou horní kolejnicí s možností zakomponování tlumicího dorazu, který zajistí plynulé a tiché dovření posuvných dveřních křídel bez bouchnutí. PROFIKIT se vyrábí v jednokřídlé variantě STANDARD a dvoukřídlé KOMFORT. Výhodou je jeho kompatibilnost s dveřmi všech výrobců a materiálů. Můžete tak nechat bez obav zajíždět do zdi nejen dveře dřevěné, ale i celoskleněné nebo s moderní hliníkovou konstrukcí.

Více na www.japcz.cz.