Sprchové kanálky Geberit CleanLine pro sprchy v úrovni podlahy

8. zář 2016

Jednoduše čisté, jednoduše krásné.

Sprchy v úrovni podlahy jsou dnes velmi oblíbené a žádané. Ideální řešením je nový sprchový kanálek Geberit CleanLine, který zvládá na výbornou všechny požadavky na čistotu a hygienu. 

Sprchové kanálky GeberitCleanLine nejenom velmi dobře vypadají, ale také se snadno čistí, takže si teď naplno můžete vychutnat Vaši očistu.

Pokud jste už někdy čistili běžný sprchový kanálek, pak asi víte, kolik špíny se dokáže pod jeho krytem nahromadit.  Sprchové kanálky GeberitCleanLine tento hygienický problém řeší dokonale. Nemají totiž v obtížně přístupných částech žádné skryté hrany nebo rohy. Kromě toho je možné vyndat krátkou část krycí lišty s integrovanou hřebenovou vložkou a pohodlně ji vyčistit.

Možnosti umístění kanálku v rámci sprchového koutu jsou opravdu flexibilní, je možné ho nainstalovat dokonce přímo u stěny. Kanálek, který jsou vyrobeny z kartáčované nerezové oceli, si můžete nechat uříznout přesně na míru Vašeho sprchového koutu. Po dokončení montáže fungují kanálky jako otevřené sběrné profily, které odvádějí vodu do odpadního potrubí.

Sprchové kanálky GeberitCleanLine se mohou pochlubit montážním a těsnicím systémem promyšleným do posledního detailu, díky kterému je jejich instalace stejně snadná jako u běžných podlahových vpustí.  Majitelé budov a bytů se tak mohou spolehnout na to, že podlaha jejich sprchového koutu bude trvale bezvadně utěsněná.

Přizpůsobivé

Sprchové kanálky GeberitCleanLine lze umístit kamkoliv a upravit je přesně na míru velikosti Vašeho sprchového koutu.

Hygienické

Sprchové kanálky GeberitCleanLine je možné rychle a snadno vyčistit.

Dobře promyšlené

Kryt lišty obsahuje hřebenovou vložku, která účinně zachycuje vlasy a jiné větší částice a předchází tak ucpání odtoku.

Více informací naleznete na www.geberit.cz/cleanline.