Technologie i vybavení koupelny konečně z jednoho zdroje. Geberit nabízí řešení pro celou koupelnu

22. čvn 2022

Když se řekne Geberit, každý si představí podomítkové nádržky, které se staly fenoménem a zároveň synonymem spolehlivosti a šetrného hospodaření s přírodními zdroji. Geberit je lídrem v oblasti sanitárních technologií v Evropě a snad každý zná i moderní ovládací tlačítka, závěsná WC řešení, sprchovací WC či promyšlená řešení odtoku v podobě sprchových vaniček v úrovni podlahy.

Geberit však nabízí řešení pro zařízení celé koupelny. V nabídce naleznete hygienickou a trvanlivou keramiku, kterou také doplní šikovně navržený koupelnový nábytek s praktickými úložnými řešeními, zrcadly či zrcadlovými skříňkami.

Koupelnová série Geberit Smyle vykouzlí spokojený úsměv na tváři

Nová koupelnová série Geberit Smyle se nese v duchu citlivě vedených linií a moderních designových prvků. Přináší do rodinných koupelen i koupelen pro hosty harmonii a lehkost. Praktická umyvadla a kvalitní nábytek jsou navrženy tak, aby se mohly jednoduše kombinovat.

Keramika koupelnové série Geberit Smyle má příjemně odlehčený vzhled. Harmonické tvary a tenké vnější okraje umyvadel kontrastují s jejich funkčním vnitřním prostorem a velkorysými plochami odkládacího prostoru v zadní části. Vybrat si můžete z mnoha velikostí a modelů – od malých umyvadel do koupelen pro hosty až po dvojitá umyvadla pro rodinné koupelny. Velice praktický je také model umyvadla o šířce 120 cm, které vytváří umývací prostor pro dva lidi.

Nábytek dokonale splývá s keramikou. Ladně zaoblená madla kopírují linie umyvadla a drží tak jednotný design, který je podpořen také barvou madel. Ta je totožná s barvou nábytku – jenom v případě dřevěného dekoru ořech hickory je madlo v barvě láva, což je rafinovaný designový detail.

Nosnou myšlenkou série Smyle je modularita a s ní spjatá kombinovatelnost. Největší variabilitu nabízejí boční skříňky, které lze mezi sebou kombinovat různými způsoby, i do výšky. Skříňky současně poskytují možnost otevřeného i uzavřeného úložného prostoru, což podporuje velkou škálu kreativních řešení.

Doplněním umyvadlové skříňky o boční rozšíříte úložný prostor na drobnosti, které potřebujete mít po ruce. Elegantní skleněná vrchní deska jí dodává výjimečnost a zároveň chrání povrch před poškrábáním. Středně vysoká skříňka má přichystaná další překvapení v podobě skleněných polic a praktického zrcadla na vnitřní straně dvířek.

Závěsné toalety a bidety série Smyle jsou ztělesněním moderního koupelnového designu. Hranatý tvar WC Smyle Square perfektně ladí s hranatým tvarem umyvadel Smyle Square. Čištění je velice snadné – zevnitř díky Rimfree technologii bez splachovacího okraje a zvenčí díky uzavřenému, hladkému tvaru keramiky.

Další informace a obrázky najdete na www.geberit.cz/smyle