Tradiční pálená krytina je pro rekonstrukce střech vhodná i tam, kde byste to nečekali

19. zář 2016

Výběr střešní krytiny je neodmyslitelnou fází rekonstrukce střechy. I v případě, že je ale střecha opatřena eternitovou nebo jinou lehkou střešní krytinou, není třeba se hned loučit s představou kvalitní a skvěle vypadající pálené tašky na vašem domě. Nejlepší je nechat si poradit od odborníka – statika, který uživatele může často vyvést z omylu. A na jaké další věci si dát při výběru střešní krytiny pozor? Zajímat bychom se rozhodně měli nejen o kvalitu materiálu, ale také podobu zákaznického servisu nebo dostupnost.

           Realizace TONDACH: Stodo 12, glazura břidlicově hnědá

Rekonstrukce střechy s TONDACH

Pálenou střešní tašku TONDACH řada lidí volí kvůli estetice a kvalitativním vlastnostem. Mezi ty se řadí extrémní odolnost proti vlivům počasí včetně mrazu, stejně jako barevná stálost. Obrovskou výhodou je u největšího českého výrobce tohoto typu krytiny také fakt, že je možné pálenou tašku získat vnepřeberném množství kombinací modelů (tedy tvarů), povrchových úprav a barevných provedení. Díky tomu se tradiční pálená taška hodí jak pro historické, tak moderní stavby. Stejně jako kvalita samotného materiálu jsou však důležité také další parametry – podoba zákaznického servisu nebo dostupnost.

Nákup střešní krytiny: Chtějte dokonalý zákaznický servis a zajímejte se o dostupnost!

Proč si dát pozor na dostupnost střešní krytiny? Zajímat bychom se jednoduše měli nejen o to, zda má výrobce skladem dostatek námi vybraných základních tašek, ale pozornost je dobré věnovat také veškerým souvisejícím střešním doplňkům. Například u TONDACH se mohou uživatelé spolehnout, že ke kterékoli variantě jimi vybraného modelu pálené střešní tašky bez problémů získají také veškeré tašky doplňkové včetně tolik důležitých tašek větracích.

           Nové střešní hydroizolační folie TONDACH FOL

Pohodlné objednání střešních tašek online přímo ze stavby

Dávat cenu na první místo se tedy ani u střešní krytiny nemusí vždy vyplatit. V některých případech se může dokonce stát, že se rekonstrukce zbytečně a nepříjemně protáhne. Optimální skladové zásoby jsou pak obrovskou výhodou také v případě, že na stavbě část materiálu pochybí – není totiž nic jednoduššího, než vše potřebné objednat online na katalog.tondach.cz a navíc s rychlou dopravou.

Střecha, to nejsou jen základní střešní tašky, ale také kvalitní doplňky

Co se týká souvisejících střešních doplňků, poslední novinkou jsou u řemeslníků velmi vítané tašky posuvné větrací pro připojení hřebene. Ty zaručují nejen vysokou funkčnost, ale představují pro stavitele i značnou finanční úsporu, protože při volbě tohoto doplňku není nutné použít větrací pás hřebene ani větrací tašky. Jeho pokládka je snadná a navíc se jedná o stejný materiál jako samotné tašky. S tím se pojí další výhody jako dlouhá živostnost, bezúdržbovost, estetický výsledek.

           Doplňkové tašky jsou k dispozici v požadované povrchové úpravě                                  pro každý model tašky TONDACH

 

Nové střešní fólie TONDACH FOL – originál v červené!

Za zmínku rozhodně stojí také jedna z novinek od největšího tuzemského výrobce pálené střešní krytiny, a sice hydroizolační střešní fólie TONDACH FOL červené barvy. Právě červená barva společně s logem TONDACH jsou jedním ze znaků, který ji na první pohled odlišuje od střešních fólií často neznámého původu a odlišných kvalitativních vlastností.

 

Nedostatečná podpora od výrobce střešní krytiny se může časem nemile vymstít

Zmiňovaná dostupnost se pak úzce pojí s celkovou podobou zákaznického servisu. V rámci toho se zákazníci u TONDACH mohou spolehnout na komplexní provedení celým procesem rekonstrukce střechy. A proč je dále dobré se zajímat o zákaznický servis i přesto, že kvalitativně se vybraný materiál zdá na první pohled v pořádku? Například pro případ možné budoucí reklamace. Je-li totiž zákaznický servis nedostatečný, je možné, že v případě jakéhokoli problému v budoucnu, který může náhodně vzniknout, se pomoci budete dovolávat komplikovaným způsobem nebo celý proces bude velmi zdlouhavý. S pálenými taškami TONDACH si ale můžete být jistí, že získáte maximum péče.

           Katalog produktů TONDACH pro výběr ideální krytiny a inspiraci

Pro více informací o produktech a službách největšího českého výrobce pálené střešní krytiny navštivte stránky společnosti Tondach nebo přímo katalog produktů, kde se dočtete také veškeré technické parametry jednotlivých modelů.