Ulehčete si rekonstrukci střechy se Zlatou taškou

14. kvě 2020

Víte, že na své střeše můžete mít rovnou Zlatou tašku? Jedná se o prestižní ocenění, které každoročně udělují porotci stejnojmenné soutěže tomu nejlepšímu exponátu na veletrhu Střechy Praha. Titul je známkou kvality a inovativního přínosu. Zlatou taškou pro rok 2020 se stala unikátní betonová taška Classic AERLOX ULTRA z portfolia firmy BRAMAC. Je lehká, přitom velmi pevná a odolná.

Střešní taška Classic AERLOX ULTRA se vyznačuje o 30 % nižší hmotností než srovnatelná betonová taška, přitom si zachovává všechny hlavní benefity betonových tašek, kterými jsou tvarová stálost, pevnost, mrazuvzdornost či dlouhá životnost.

Nízká váha modelu Classic AERLOX ULTRA je výsledkem jedinečné výrobní technologie. K výrobě betonových střešních tašek je zapotřebí voda, cement a písek. Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je zajištěno snížení hmotnosti tašky. Samozřejmě, i tento model od Bramacu splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost.

Krytina Classic AERLOX ULTRA nachází uplatnění zejména při rekonstrukci střech s limitovanou nosností krovu. Díky nízké hmotnosti betonové tašky (2,9 kg/ks) je práce s krytinou fyzicky méně náročná a tím se snižují náklady na práci.

Velkou předností nového modelu je vyspělá povrchová úprava Protector PLUS. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Tuto střešní krytinu tak charakterizuje stálobarevnost a vyšší odolnost vůči vlivům počasí i usazování mechů, nečistot a řas.

Model Classic AERLOX ULTRA je součástí Inteligentního střešního systému BMI BRAMAC. Profil tašky odpovídá modelové řadě Classic a disponuje velmi propracovaným systémem originálních střešních doplňků. Nabídku doplňuje nadkrokevní tepelná izolace BramacTherm, solární kolektory či okapový systém. I na krytinu Classic AERLOX ULTRA se vztahují nadstandardní záruky BMI BRAMAC. Výrobce nabízí 30letou záruku na kvalitu a mrazuvzdornost betonových střešních tašek BMI BRAMAC. Dle vybraných střešních doplňků pak mohou zákazníci získat i 10- nebo 15letou záruku na funkčnost střešního systému.