Zákazníci Hornbachu jsou mnohdy překvapeni. Neuhodli byste, co za tím stojí

25. říj 2021

Radost z nakoupeného zboží rázem zmizí, jakmile zjistíte, že jste ho mohli pořídit mnohem výhodněji. S Hornbachem už vás tohle zklamání ale nečeká! Pokud se vámi zakoupené zboží zlevní, rozdíl v ceně se vám dorovná formou kreditů.

Férový přístup a radost z nákupu

Mít tu nejlepší cenu pro zákazníka – to je pro Hornbach prioritou. Pravidelně zaručuje trvale nízké ceny a průběžně je porovnává s konkurencí. Což napomáhá k tomu, že nakoupíte vždy výhodněji. Teď ale přichází s novinkou záruky na slevu. Jediné, co k tomu budete potřebovat, je založení zákaznického účtu.

Vstupte do světa Hornbachu

Založením zákaznického účtu získáte nepřeberné možnosti, které vám pomohou nejen s realizací vašich nápadů, ale zaručí a pohlídají co nejvýhodnější ceny. Účet si jednoduše založíte na internetových stránkách www.hornbach.cz, nebo si stáhněte aplikaci Hornbach do mobilu a užijte si spoustu výhod.

Jednou z nich je právě záruka trvale nízkých cen i zpětně. Postup k jejímu uplatnění hravě zvládnete. Stačí mít zmiňovaný zákaznický účet, do kterého zaregistrujete nákup jedním ze tří způsobů, a pokud se do 30 dnů od nákupu sníží cena zboží, které jste nakoupily, získáte zpět cenový rozdíl ve formě kreditů. Ty pak můžete uplatnit na váš nákup, nejpozději však do půl roku, než dojde k jejich exspiraci.

Hornbach to pohlídá za vás!

Sami nemusíte nic sledovat, jakmile dojde ke zlevnění zboží, budete informováni na e-mailovou adresu, kterou máte uvedenou v zákaznickém účtu HORNBACH. Tam mimo jiné zjistíte i svůj aktuální stav kreditů.

Více informací naleznete na webu Hornbach www.hornbach.cz/ptnc.