Zlatá výhra pro váš dům

27. dub 2017

Betonová taška BRAMAC Classic Protector PLUS je nositelem prestižní ceny Zlatá taška 2017. Na první pohled jde o klasický model střešní tašky, který dokonale souzní s českou architektonickou tradicí. Pod tradičním vzhledem ale najdete vyspělou technologii výroby střešních krytin.

Profil tašky Classic Protector PLUS se díky klasickému vzhledu řadí mezi nejprodávanější.

Taška Classic Protector PLUS si své ocenění právem zaslouží.  A váš dům si zase zaslouží tu nejlepší střechu. Výhrou pro vás je i super cena, za kterou lze tuto betonovou střešní tašku v jarní akci pořídit. 

Dokonale hladký povrch 

A v čem tkví síla zlatem ověnčené tašky? Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Toto vše zvyšuje ochranou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti. Vaše střecha zůstane krásná a jako nová po řadu let.

S Bramacem vyřešíte střechu komplet -  ke každému modelu tašky nabízí široké střešní příslušenství.

Kompletní střecha z jedné ruky 

Značka Bramac se u profesionálů i u laické veřejnosti těší velké oblibě díky prvotřídní kvalitě výrobků, technologickým inovacím a spolehlivému zákaznickému servisu. Chcete vědět, kolik střešních tašek Classic Protector PLUS byste potřebovali pro svou novou střechu? Stačí poslat projektovou dokumentaci a Bramac vám zdarma vypracuje cenovou nabídku. Výrobce ke každému modelu střešních tašek navíc nabízí kompletní program originálních střešních doplňků pro vyřešení každého detailu střechy. Ucelenou nabídku doplňují okapové systémy a solární kolektory. 

Model  tašky Classic Protector PLUS zblízka -  taška má elegantní a symetrický profil.

Zlatá taška roku 2017 je dostupná ve čtyřech barvách: cihlově červená, červenohnědá, tmavohnědá a ebenově černá.

Výrobky prověřené zátěžovými testy 

Bramac náleží k celosvětovému koncernu Monier, který disponuje špičkově vybavenými laboratořemi včetně tzv. větrného tunelu. V těchto laboratořích se testují výrobky na různé zátěže. Cílem testů je zabezpečit 100% funkčnost výrobků ještě před jejich uvedením na trh.

Větrný tunel patří k největším testovacím zařízením ve svém oboru. Dokáže nasimulovat i velmi extrémní situace, které mohou nastat v reálných podmínkách na střeše (např. větrem hnaný déšť).

Povrchová technologie Protector PLUS mimo jiné zvyšuje ochranou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas.

Záruky 30 let

Také střešní krytina Bramac Protector PLUS prošla zátěžovými testy ve zmiňovaném zařízení a výrobce se díky tomu nebojí na její životnost poskytovat dlouhodobé záruky: na kvalitu a mrazuvzdornost betonových tašek Classic Protector PLUS poskytuje Bramac 30ti letou záruku, na funkčnost celého střešního systému uděluje záruky 10 nebo 15 let. 

I tak lze shrnout hlavní výhody střešní tašky Classic Protector PLUS.